Χώρισε ο Παύλος Γαλακτερός μετά την επιστροφή από το Survivor
Reality TV

Χώρισε ο Παύλος Γαλακτερός μετά την επιστροφή από το Survivor

Χώρισε ο Παύλος Γαλακτερός μετά την επιστροφή από το Survivor

Η αποκάλυψη στην Κατερίνα Καινούργιου

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ευτυχείτε» ήταν σήμερα ο γιος του Νάσου Γαλακτερού, Παύλος και μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου και την ομάδα της για το Survivor, την καλή σχέση που είχε με τη Νικολέτα Μαυρίδη (που τον χαρακτήρισε και αδελφό σε δηλώσεις της), αλλά και όσα έγιναν στον Άγιο Δομίνικο, ενώ προχώρησε και σε μια αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή.

«Μας λένε ότι δεν κάνει να πούμε κάτι, οπότε και δεν μιλάμε. Μόλις βγούμε μας πιάνουν αγκαζέ και μας λένε ότι θα έχει κάμερες έξω», είπε αρχικά ο Παύλος Γαλακτερός.

Και αναφερόμενος στη θερμή υποδοχή του Νίκου Μπάρτζη είπε: «Δεν είμαι υπέρ αυτού. Είμαστε παίκτες του Survivor, παιδιά που μας διάλεξαν για ένα ριάλιτι. Ο κόσμος βλέπει τον χαρακτήρα καθενός και μας αγαπά για διαφορετικούς λόγους. Δεν είμαστε πρότυπα της Ελλάδας, ούτε θα εκπροσωπήσουμε την Ελλάδα. Αν γινόταν κάτι και έπρεπε να γίνει μια παρέλαση δεν θα πήγαιναν οι παίκτες του survivor να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα».

«Άφωνος» έμεινε, ωστόσο, ο Παύλος Γαλακτερός με τις γυμνές εικόνες στο Survivor και ανέφερε με αμηχανία: «Εγώ θα ήμουν με την Ελένη Χαμπέρη».

https://streamable.com/r8qtuw

Τέλος, λίγο πριν να αποχωρήσει από την εκπομπή έσκασε τη «βόμβα» του χωρισμού του από τη Νεκταρία. Παρόλο που και κατά την παραμονή του στο ριάλιτι, ο Παύλος είχε μιλήσει με λόγια αγάπης για τη σύντροφό του, τώρα αποκάλυψε πως δεν είναι πια μαζί.

«Δεν θέλω να σας κάνω να χαρείτε αλλά χώρισα. Γύρισα στην Ελλάδα και πέντε μέρες μετά χωρίσαμε. Άλλαξαν πολλά πράγματα. Έλειπα τέσσερις μήνες και εγώ νιώθω ότι έχω γυρίσει άλλος άνθρωπος. Ακόμη την αποθεώνω, είμαστε καλά τώρα», αποκάλυψε ο Παύλος Γαλακτερός.

https://streamable.com/9z5lw8