Χριστίνα Αλούπη: «Με έπιασαν τα κλάματα όταν με ενημέρωσαν ότι μπορώ να εμβολιαστώ»
Ελλάδα

Χριστίνα Αλούπη: «Με έπιασαν τα κλάματα όταν με ενημέρωσαν ότι μπορώ να εμβολιαστώ»

Χριστίνα Αλούπη: «Με έπιασαν τα κλάματα όταν με ενημέρωσαν ότι μπορώ να εμβολιαστώ»

Τι αποκαλύπτει για την covid - free ζωή της στην Αμερική;

Πριν από λίγες μέρες η Χριστίνα Αλούπη και ο σύζυγός της Κωνσταντίνος Κέφαλος εμβολιάστηκαν κατά του κορονοϊού και η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή Happy Day και στη Σταματίνα Τσιμτσιλή για την covid free πια ζωή της στην Αμερική.

«Δεν το περιμέναμε καθόλου ότι θα εμβολιαστούμε τώρα. Το βλέπαμε προς Απρίλιο – Μάη. Ξυπνάω ένα πρωί και μου έρχεται ένα email ότι μπορώ να κλείσω ένα ραντεβού για εμβολιαστώ. Έπαθα σοκ και με έπιασαν τα κλάματα. Μου βγήκαν κάτι δάκρυα, λες και όλη η καταπίεση όλης της χρονιάς, βγήκε σε μια στιγμή από μέσα μου. Και δεν είχα καταλάβει πόσο μεγάλη ήταν. Έκλεισα τελικά ραντεβού για την επόμενη μέρα και πήγαμε σε ένα κοντινό χωριό στην Οκλαχόμα και το κάναμε», είπε αρχικά η Χριστίνα Αλούπη.

Και συνέχισε: «Εδώ υπάρχουν διαθέσιμα τα εμβόλια της Pfizer/BioNTechm, της Moderna και τώρα έχει ξεκινήσει και της Johnson & Johnson. Υπάρχουν όμως και κάποια αποθέματα της AstraZeneca που ο Μπάιντεν τα κρατά στα ψυγεία γιατί πιστεύει πως είναι πιο αποτελεσματικά και σε περίπτωση που υπάρχει έλλειψη εμβολίων. Υπάρχουν όμως εμβόλια και πολλοί άνθρωποι στην ηλικία μου έχουν εμβολιαστεί. Και αυτό που πληροφορήθηκα από το Κέντρο Υγείας είναι ότι αν κάποια άτομα δεν έρθουν  για το ραντεβού τους, καλούν όποιον προλάβει να έρθει να το κάνει».

Η ίδια αναφέρθηκε και στους αρνητές του εμβολίου: «Και εδώ υπάρχει μεγάλο αντιεμβολιαστικό κίνημα, ακόμη και στον τομέα Υγείας», είπε και συμπλήρωσε πως το θετικό είναι ότι έχουν αρχίσει να πέφτουν τα κρούσματα στην Αμερική».

Ενώ, για τη νέα καθημερινότητα αποκάλυψε: «Η ζωή εδώ συνεχίζεται σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Πολύς κόσμος που έχει εμβολιαστεί δεν φορά και μάσκα. Εμείς το πάμε πιο συντηρητικά και το Σάββατο για πρώτη φορά φάγαμε σε εστιατόριο σε εξωτερικό χώρο».

Τέλος, για την εμπειρία του εμβολιασμού είπε: «Εμείς δεν πάθαμε τίποτα. Ο Κωνσταντίνος είχε λίγο πρησμένο χέρι και εγώ είχα μια ελαφριά αναγούλα και ζαλάδα μέσα στην ημέρα. Ήμασταν μια χαρά. Μην φοβάστε να εμβολιαστείτε».

https://streamable.com/ni0i1n