Χριστίνα Μπόμπα: Αποκάλυψε γιατί έκανε εξωσωματική για να μείνει έγκυος
Ελλάδα

Χριστίνα Μπόμπα: Αποκάλυψε γιατί έκανε εξωσωματική για να μείνει έγκυος

Χριστίνα Μπόμπα: Αποκάλυψε γιατί έκανε εξωσωματική για να μείνει έγκυος

Ο υποστηρικτικός Σάκης και η δική της απόφαση

Στην απόφασή της να προχωρήσει σε εξωσωματική γονιμοποίηση αναφέρθηκε στη συνέντευξη που έδωσε στην Ελεονώρα μελέτη και στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» η Χριστίνα Μπόμπα. Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη που περιμένει δίδυμα κοριτσάκια αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε για να μείνει έγκυος, στην υποστήριξη που είχε από τον καλό της, αλλά και στην τελική απόφαση που πήρε τελικά το ζευγάρι.

Σε απόσπασμα από την εκπομπή που προβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης στο Happy Day, βλέπουμε τη Χριστίνα Μπόμπα να αποκαλύπτει τον λόγο που αποφάσισε να κάνει εξωσωματική για να μείνει έγκυος.

«Ο Σάκης, να σου πω την αλήθεια, επειδή είναι πάρα πολύ υποστηρικτικός, έλεγε πάντα “δεν πειράζει, την επόμενη”… Είχε και αυτός το άγχος του, αλλά δεν έβγαζε το συναίσθημά του, προσπαθούσε να στηρίξει εμένα ψυχολογικά. Οπότε, κάποια στιγμή στην πρώτη καραντίνα του λέω “αισθάνομαι ότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ότι ψυχολογικά δεν μπορώ να το αντέξω άλλο και ότι θα ήθελα να συμβουλευτούμε ένα γιατρό γονιμότητας”. Οπότε μιλούσαμε με τον γυναικολόγο μας, ο οποίος είναι ο αδερφός του Σάκη, και μας πρότεινε ένα πολύ καλό γιατρό στην Αθήνα και πήγαμε.

Μου είπε ότι κάνω κάποιους ανορεκτικούς κύκλους, που μειώνει τις πιθανότητες να μείνω έγκυος. Δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να κάνω παιδιά, απλά είναι μειωμένες οι πιθανότητες γιατί δεν έβγαζα κάθε μήνα ωάριο. Και μια γυναίκα χωρίς πολυκυστικές ωοθήκες μπορεί να το πάθεια, απλώς σε εμένα είναι πιο συχνό. Υπήρχε η επιλογή να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για πολύ καιρό ακόμα, αλλά εγώ ήμουν έτοιμη να κάνω αυτό το βήμα. Και ο Σάκης ακόμα πιο πολύ γιατί ήθελε να είμαστε χαρούμενοι, οπότε κάναμε εξωσωματική. Είχαμε βάλει δύο έμβρυα, οπότε αυτό ήταν γραφτό να γίνει. Αυτά τα δύο κοριτσάκια ήταν γραφτό να έρθουν στον κόσμο, ήταν η σωστή επιλογή», ανέφερε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα.

https://streamable.com/8vzcwi