Χριστίνα Μπόμπα: Baby shower έκπληξη για τη μέλλουσα μανούλα
Ελλάδα

Χριστίνα Μπόμπα: Baby shower έκπληξη για τη μέλλουσα μανούλα

Χριστίνα Μπόμπα: Baby shower έκπληξη για τη μέλλουσα μανούλα

Τα πάντα βάφτηκαν ροζ για τα δίδυμα κοριτσάκια που έρχονται!

Μια πολύ ξεχωριστή στιγμή για τη Χριστίνα Μπόμπα, λίγες ημέρες πριν φέρει στον κόσμο τα μωράκια της, ήταν η σημερινή, καθώς η οικογένεια και οι φίλες της αποφάσισαν να της κάνουν την πιο γλυκιά έκπληξη.

Η Χριστίνα, η οποία διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της και μέχρι το τέλος Ιουνίου θα κρατά στα χέρια της τα δίδυμα κοριτσάκια, καρπό του έρωτά της με τον Σάκη Τανιμανίδη, ολοκληρώνει τις τελευταίες λεπτομέρειες έτσι να είναι όλα έτοιμα ώστε να υποδεχθεί τα μικρά της, δεν μπορούσε να πιστέψει τι την περίμενε επιστρέφοντας στο σπίτι της.

Η οικογένειά της και οι φίλες της οργάνωσαν ένα baby shower και γιόρτασαν τον ερχομό των κοριτσιών, στολίζοντας όλο το σπίτι σε ροζ αποχρώσεις. Η Χριστίνα Μπόμπα έμεινε έκπληκτη μπαίνοντας στο σπίτι, χωρίς να έχει ιδέα τι συμβαίνει πίσω από την πλάτη της και συγκινήθηκε, αγκαλιάζοντας μια προς μία όσες την τίμησαν με την παρουσία τους.

Κεκάκια, φορμάκια, δωράκια όλα ροζ κι εκείνη με ένα μόνιμο χαμόγελο στα χείλη.

«Τι γλυκό να σ’αγαπούν. Η πιο γλυκιά έκπληξη από τις πιο αγαπημένες μου γυναίκες! Σας αγαπώ όλες που οργανώσετε το πιο τέλειο #babyshower και μας κάνατε και τις 3 μας, μαμά και κόρες, τόσο χαρούμενες!!!», έγραψε και ανέβασε βίντεο και φωτογραφίες.