Χριστίνα Μπόμπα: Έκανε το εμβόλιο για τον κορονοϊό και απάντησε στους υβριστές της
Ελλάδα

Χριστίνα Μπόμπα: Έκανε το εμβόλιο για τον κορονοϊό και απάντησε στους υβριστές της

Χριστίνα Μπόμπα: Έκανε το εμβόλιο για τον κορονοϊό και απάντησε στους υβριστές της

Το εμβόλιο για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, λίγο καιρό μετά τη γέννηση των δίδυμων κοριτσιών της πραγματοποίησε η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία υπενθυμίζεται ότι στην αρχή της πανδημίας είχε νοσήσει μαζί με τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη.

Η γνωστή influencer εξέφρασε δημόσια την άποψη της για τον εμβολιασμό, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ και με την πρώτη ευκαιρία, όταν δηλαδή της επέτρεψε ο γιατρός της, έσπευσε να το κάνει και να το μοιραστεί με τους followers της.

Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη ανέβασε φωτογραφία από τη διαδικασία και έγραψε: «Σήμερα έκανα κι εγώ την πρώτη δόση του εμβολίου. Νιώθω χαρούμενη και πιο ασφαλής! Για όλους όσοι με ρωτάτε σε σχέση με το θηλασμό και το εμβόλιο, εννοείται πως δεν αποφάσισα να το κάνω από μόνη μου, αλλά μετά από σύσταση τόσο του γυναικολόγου μου @ptanimanidis όσο και του παιδιάτρου μας. Ελπίζω όλοι μας να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να ξεπεράσουμε επιτέλους αυτήν την κατάσταση και να ζήσουμε ξανά ελεύθεροι».

Ωστόσο δεν έμεινε μόνο στη φωτογραφία αλλά τράβηξε και ένα βίντεο, απευθυνόμενοι κυρίως σε εκείνους που δεν έχουν την ίδια άποψη με την ίδια και της στέλνουν υβριστικά μηνύματα. «Γελάω με όλους εκείνους που πιστεύουν στις θεωρίες συνομωσίας και ότι πληρωνόμαστε για να διαφημίσουμε το εμβόλιο», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo)