Χριστίνα Μπόμπα: «Κάναμε λάθος. Μου έγραψαν ότι απαγορεύεται, δεν το ήξερα. Σκοτώστε με»
Πρωινές εκπομπές

Χριστίνα Μπόμπα: «Κάναμε λάθος. Μου έγραψαν ότι απαγορεύεται, δεν το ήξερα. Σκοτώστε με»

Χριστίνα Μπόμπα: «Κάναμε λάθος. Μου έγραψαν ότι απαγορεύεται, δεν το ήξερα. Σκοτώστε με»

Η γνωστή influencer παραδέχτηκε το λάθος της

Για τα δίδυμα κορίτσια της, το ενδεχόμενο να τη δούμε στην τηλεόραση, αλλά και τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε για το βίντεο με τα παιδιά της πάνω στον ιμάντα του αεροδρομίου μίλησε η Χριστίνα Μπόμπα στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και την Έλενα Πολυκάρπου.

«Έχουμε αποτρελαθεί και όσο μεγαλώνουν γίνονται τόσο πιο απολαυστικά. Μιλάνε, τρέχουν, παίζουν. Είναι φανταστικά» δήλωσε αρχικά για τα κορίτσια της η Χριστίνα Μπόμπα και συνέχισε:

«Δεν έχουν πάει σχολείο. Εγώ δεν δούλευα, κάνω κάποια πράγματα εδώ και 1-1μιση μήνα, οπότε τις αφήνω το πρωί. Δυσκολεύτηκα στην αρχή. Είναι δύσκολο για όλους τους μπαμπάδες και τις μαμάδες. Θέλουμε να γυρίσουμε σπίτι να δούμε τα παιδιά μας», είπε και παραδέχτηκε ότι θα ήθελε 3ο παιδί μαζί με τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη.

Για βίντεο που ανέβασε στο Instagram και το κατέβασε, με τα δίδυμα πάνω στον ιμάντα αποσκευών του αεροδρομίου, απάντησε: «Μου έγραψαν ότι απαγορεύεται, δεν το ήξερα. Σκοτώστε με. Μου έλεγαν τα κοριτσάκια: εκεί, εκεί, εκεί. Τις πήγα, με έβγαζε βίντεο εκείνη την ώρα ο Σάκης, το είδαμε μετά και μας φάνηκε γλυκό, το ανέβασα. Κάναμε ένα λάθος, άνθρωποι είμαστε. Σημασία έχει όταν κάνουμε λάθος και έχουμε δημόσιο βήμα και αυτό μπορεί να επηρεάσει κάποιον αρνητικά, καλό είναι να το παίρνουμε πίσω. Γι’ αυτό και το διέγραψα».

Για το ενδεχόμενο να τη δούμε να παρουσιάζει πρωινή εκπομπή μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη, ξεκαθάρισε: «Με τα τηλεοπτικά δεν είμαι πολύ ενημερωμένη. Δεν είναι κάτι που θα θέλαμε να κάνουμε νομίζω».