Χριστίνα Κεφαλά: «Είναι άδικο να βγαίνω υποψήφια επειδή μπορεί να μην με ήθελε η Μαριαλένα. Ήμουν και είμαι κυρία»
Πρωινές εκπομπές

Χριστίνα Κεφαλά: «Είναι άδικο να βγαίνω υποψήφια επειδή μπορεί να μην με ήθελε η Μαριαλένα. Ήμουν και είμαι κυρία»

Χριστίνα Κεφαλά: «Είναι άδικο να βγαίνω υποψήφια επειδή μπορεί να μην με ήθελε η Μαριαλένα. Ήμουν και είμαι κυρία»

Τι είπε για τον τσακωμό ανάμεσα σε Ελευθερία Ελευθερίου και Στάθη Σχίζα

Τα «καρφιά» της δεν παρέλειψε να ρίξει η Χριστίνα Κεφαλά για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, στις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star.

Η Χριστίνα, μίλησε στο «Πρωινό μας» και μοιράστηκε τις σκέψεις της για τους λόγους που την ψήφισε ο Σάκης Κατσούλης, αλλά και την αρνητική ενέργεια που δεχόταν από τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Χάρηκα που έφυγα νωρίς, τα πράγματα έχουν ξεφύγει και τα παιδιά έχουν θολώσει και βλέπουν μόνο τα χρήματα πλέον. Μέχρι να μπούμε στο συμβούλιο δεν περίμενα ότι θα φύγω, αλλά μετά είπα μέσα μου ότι θα φύγω.

Η πρώτη μου σκέψη όταν βγήκα υποψήφια ήταν ότι ο Σάκης με ψήφισε για να μην έχει τη γκρίνια της Μαριαλένας. Η Μαριαλένα με κοιτούσε παράξενα και έπαιρνα κακή ενέργεια από την πλευρά της. Είναι άδικο να βγαίνω υποψήφια επειδή μπορεί να μην με ήθελε η Μαριαλένα μέσα στο παιχνίδι.

Ήμουν απόμακρη από τον Σάκη για να μην έχουμε μπλεξίματα. Ήμουν και είμαι κυρία. Έτσι κι αλλιώς εγώ είχα τελειώσει τη σχέση μου με τον Σάκη. Ο Σάκης άλλαξε εντελώς απέναντί μου όταν ο Μπάρτζης αναφέρθηκε στη γκρίνια της Μαριαλένας», είπε η Χριστίνα Κεφαλά.

«Βλέπω ότι όλοι ξεπουλιούνται για τα χρήματα στο Survivor. Είδα πολλές άσχημες καταστάσεις, σε σημείο που σκέφτηκα να αποχωρήσω οικειοθελώς», πρόσθεσε.

Αναφορικά με το τι συνέβη ανάμεσα στην Ελευθερία Ελευθερίου και τον Στάθη Σχίζα, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να αποχωρήσει από το reality επιβίωσης, απάντησε:

«Όταν μπήκε η Ελευθερία στο παιχνίδι είπε στον Στάθη πως είναι όλα καλά με την Αλεξάνδρα, σε σκέφτεται και της λείπεις. Είναι όλα καλά και σε περιμένει. Επειδή έγινε όλο αυτό με τον Νίκο Μπάρτζη και τον Στάθη, η Ελευθερία θεώρησε πως την εξέθεσαν. Πήγε και του είπε πως σου είπα ψέματα και δεν έγινε έτσι. Εκεί έγινε όλο αυτό. Ο Στάθης έπεσε ψυχολογικά και δεν ήθελε να παίξει στους αγώνες. Γενικά είμαστε άνθρωποι, μην το ξεχνάμε. Όλοι για τα χρήματα ξεπουλιώνται».