Χριστίνα Κεφαλά: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση από το Survivor
Reality TV

Χριστίνα Κεφαλά: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση από το Survivor

Χριστίνα Κεφαλά: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση από το Survivor

Τα «καρφιά» στον Σάκη Κατσούλη και τα ταλέντα του Αλέξη Παππά

Στην εκπομπή Love It μίλησε πρώτη φορά μετά την αποχώρησή της από το Survivor η Χριστίνα Κεφαλά. Η πρώην παίκτρια της μπλε ομάδας δήλωσε στενοχωρημένη που αποχώρησε, αναφέρθηκε στον Σάκη Κατούλη και τον Αλέξη Παππά και αποκάλυψε πως χρησιμοποίησε χιουμοριστικά την ατάκα για «τα όπλα» της.

«Είμαι καλά, αλλά είμαι λίγο στενοχωρημένη», είπε αρχικά η Χριστίνα Κεφαλά και αποκάλυψε: «Μετά την ένωση που ήρθα κοντά με τον Τριαντάφυλλο και τη Μαριάνθη, τα παιδιά απομακρύνθηκαν.».

Η Χριστίνα μάλιστα αναφέρθηκε και στον James λέγοντας πως είναι πολύ διπλωμάτης, ενώ για τη στιγμή που έφυγε από την καλύβα και κοιμήθηκε κοντά στον Τριαντάφυλλο ανέφερε: «Δεν υπήρχε αρκετός χώρος στην καλύβα, επειδή είχαν απλωθεί πολύ κι έτσι πήγα και κοιμήθηκα με τον Τριαντάφυλλο», ενώ ανέφερε ενοχλημένη για την αντίδραση του Σάκη Κατσούλη σε αυτό το περιστατικό: «Ο Σάκης ήθελε να τα ρίξει σε εμένα για να βγει στην τηλεόραση ότι εγώ έχω το πρόβλημα και να βγει αυτός ότι τους ενώνει όλους».

Μιλώντας για τον Νίκο Μπάρτζη και τον James είπε: «Δεν κατηγόρησα τον Νίκο για τον τραυματισμό μου, ότι το έκανε επίτηδες. Με πείραξε που όταν γύρισα από το νοσοκομείο, ο Νίκος δεν μου ζήτησε συγγνώμη. Γύρισα και έλεγαν “πω, γύρισε αυτή”. Αυτό εισέπραξα. Τα παιδιά δεν χάρηκαν που γύρισα. Π.χ. ο James με κατέβασε δυο φορές από τη βάρκα και το έλεγε συνέχεια σε ένα συμβούλιο».

Ενώ, αναφερόμενη στον Σάκη Κατσούλη πέταξε τα «βέλη» της για τη συμπεριφορά του: «Ο Σάκης με τον Νίκο ήρθαν μούρη με μούρη. Δεν παίρνω όρκο, αλλά νομίζω ότι τον Νίκο τον προκάλεσε ο Σάκης. Ο Σάκης δεν είναι και το πιο ήρεμο παιδί. Θα έκανε κάτι τέτοιο. Αλλά για να μην λέει ότι είχε κάτι μαζί μου, δεν ξέρω κατά πόσο μπορώ να τον εμπιστευτώ κι εκείνον. Επειδή είναι και λίγο για τη λεζάντα και το φαίνεσθαι, πιστεύω ότι θα εκμεταλλευόταν κάτι τέτοιο. Ο Σάκης το έχει βάλει στόχο να είναι στον τελικό. Είναι χειριστικός σκέφτεται πολύ τα πράγματα για να φθάσει εκεί που θέλει και θα εκμεταλλευτεί πολλά για να φανεί».

Για το δίδυμο Νίκου – James μάλιστα ανέφερε: «Ο Νίκος είναι ένα παιδί που επηρεάζεται από τον James και την Άννα Mαρία και τώρα μόνο από τον James. O James έχει το μυαλό και ο Νίκος τα πόδια».

Ωστόσο, μιλώντας για τον Αλέξη Παππά αναφέρθηκε στα ταλέντα του και είπε: «Ο Αλέξης είναι ένας άνδρας πολύ έξυπνος, πολύ χειριστικός και διπλωμάτης. Είναι αληθινός, αλλά ξέρει να χειρίζεται πολύ καλά τα θέματα. Ο Αλέξης έχει ταλέντο σε όλα. Είτε τον βάλεις ηθοποιό, είτε τραγουδιστή, είτε πολιτικό, είτε δικηγόρο. Έχει μια εμμονή με τον James και ανταγωνίζονται στην εξυπνάδα τους».

Μιλώντας για την ατάκα της που έγινε viral είπε: «Το σχόλιο για τα “όπλα μου” το έκανα για πλάκα. Δεν ήθελα να προσβάλλω τις συμπαίκτριές μου».

Τέλος, η Χριστίνα μίλησε με συγκίνηση και για τον Ηλία Μπόγδανο: «Ο Ηλίας ήρθε και μου είπε 1000 φορές να φύγει ο Τριαντάφυλλος που δεν αγωνίζεται. Είναι άδικο να σου στερήσουν τη θέση. Συγκινήθηκα γιατί βλέπω και αληθινούς ανθρώπους».

https://streamable.com/8isigo