Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Το Maestro θα ολοκληρωθεί με τον δεύτερο κύκλο»
Πρωινές εκπομπές

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Το Maestro θα ολοκληρωθεί με τον δεύτερο κύκλο»

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Το Maestro θα ολοκληρωθεί με τον δεύτερο κύκλο»

Η διάψευση και η επιβεβαίωση

Για τον δεύτερο κύκλο του Maestro, τα γυρίσματα, αλλά και το άγχος του αφότου είδε τον εαυτό του στο Netflix, μίλησε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Ο γνωστός ηθοποιός και δημιουργός βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο «Καλύτερα δε γίνεται» και κατά την έξοδό του από το πλατό τον περίμενα οι δημοσιογράφοι για μερικές έξτρα ερωτήσεις.

«Τώρα γράφω τη δεύτερη σεζόν του Maestro και σε λίγο καιρό θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα, τέλος Μαρτίου με αρχές Απριλίου. Θα είναι μοιρασμένα και στους Παξούς και στην Αθήνα» δήλωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ενώ διέψευσε τη φήμη που κυκλοφορεί ότι ο δεύτερος κύκλος της σειράς θα προβληθεί πρώτα στο Netflix και μετά στο Mega.

«Νιώθω πολύ χαρούμενος, περήφανος και ευτυχής που έχει ανταπόκριση. Κάθε άνθρωπος που γράφει ένα σενάριο και βλέπει ότι αυτό έχει ανταπόκριση από τον κόσμο νιώθει πλήρης. 15-17 Μαρτίου θα ξεκινήσει να παίζεται η σειρά σε όλο τον κόσμο», πρόσθεσε.

Σχετικά με το τι θα δούμε στον δεύτερο κύκλο, απάντησε ότι θα δούμε 1-2 νέα πρόσωπα που θα μπουν στη σειρά και πως τα επεισόδια θα είναι πάλι λίγα.

Για το πώς ένιωσε όταν είδε τον εαυτό του στο Netflix, τόνισε: «Ένιωσα ότι τώρα που θα το δουν κι άλλοι, πρέπει να προσέξω το επόμενο επεισόδιο πιο πολύ όταν το γράψω. Ένα άγχος αλλά και απόλυτη χαρά, είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα».