Χρήστος Φερεντίνος: «Δεν θα έπαιρνα μέρος σε reality αλλά θα μου άρεσε να παρουσιάσω»
Νέα

Χρήστος Φερεντίνος: «Δεν θα έπαιρνα μέρος σε reality αλλά θα μου άρεσε να παρουσιάσω»

Χρήστος Φερεντίνος: «Δεν θα έπαιρνα μέρος σε reality αλλά θα μου άρεσε να παρουσιάσω»

Ο παρουσιαστής μίλησε για το μέλλον του

Καλεσμένος του Νίκου Μουτσινά στο «Καλό μεσημεράκι» ήταν ο Χρήστος Φερεντίνος, ο οποίος μίλησε για τη σταθερότητα που του προσφέρει το Deal, τα reality αλλά και τον κορονοϊό.

«Είμαι σε διάθεση ανανέωσης. Το Deal θα πάει και του χρόνου στον Alpha. Κάναμε γυρίσματα κανονικά με τον κορονοϊό, με προσοχή, με όλες τις προφυλάξεις. Έκατσα σπίτι μετά από ένα μήνα, όταν κόλλησα κορονοϊό. Έκανα 3 rapid έβγαιναν αρνητικά, έκανα και το εμβόλιο γιατί έχουν περάσει τρεις μήνες. Είμαι μια χαρά», δήλωσε αρχικά και αναφέρθηκε στα projects που έπαιξαν φέτος στην ελληνική τηλεόραση:

«Έχω ανανεώσει το συμβόλαιό μου με τον Alpha. Έχω δει πολύ λίγο τηλεόραση και έχω μια μικρή γεύση από όλα. Το δελτίο ειδήσεων είναι το καλύτερο. Δεν έχω δει κανένα reality εκτός από τη “Φάρμα” επειδή ήταν η Σοφία. Είδα 3-4 επεισόδια όσο ήταν εκείνη εκεί. Έφυγε γιατί φάνηκε ότι κουράστηκε, έκανε το κύκλο της. Τα αγωνίσματα έμαθα ότι ήταν πολύ δύσκολα. Δεν θα έπαιρνα μέρος σε reality με τίποτα, θα μου άρεσε να παρουσιάσω κάτι τέτοιο. Είναι κάτι διαφορετικό. Το Fort Boyard ήταν φοβερή εμπειρία. Μου αρέσουν τα talk show, έχω δει πολλά παιχνίδι, μπορεί να κάνω κάποια. Όταν πάει κάτι καλά δεν το αφήνεις εύκολα. Το θέατρο ήταν απλά μια εμπειρία, μια παρένθεση».

https://streamable.com/538q1f

Νίκος Μουτσινάς και Χρήστος Φερεντίνος έπαιξαν την «Τέλεια απόδραση» στο πλατό του ΣΚΑΪ. Έπαθλο ήταν η Βάνια. Ο Χρήστος με το πάζλ δεν τα πήγε πολύ καλά, αλλά στο μπιλιάρδο ήταν άσος. Οι δυο τους, στα τελευταία 15 δευτερόλεπτα κατάφεραν να ξεκλειδώσουν τη Βάνια και στην κυριολεξία ίδρωσε.

https://streamable.com/rtewd0