Χρήστος Φερεντίνος: Θα παρουσίαζε το Survivor; Τι αποκάλυψε;
Νέα

Χρήστος Φερεντίνος: Θα παρουσίαζε το Survivor; Τι αποκάλυψε;

Χρήστος Φερεντίνος: Θα παρουσίαζε το Survivor; Τι αποκάλυψε;

Τι είπε για την «Τέλεια Απόδραση» και τον «Εκατομμυριούχο»;

Για τα τηλεπαιχνίδια της ελληνικής τηλεόρασης και το νέο μεγάλο του στοίχημα την «Τέλεια Απόδραση» που προβάλλεται στον Alpha (με διπλό επεισόδιο από το Σάββατο 18 Ιουνίου)  μίλησε ο Χρήστος Φερεντίνος στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε». Ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε και στον «Εκατομμυριούχο», ενώ απάντησε στο αν θα ήθελε να παρουσιάσει το Survivor.

«Αισθάνομαι πολύ ωραία γιατί ξεκινήσαμε τις διαδικασίας λίγες εβδομάδες πριν να βγει στον αέρα. Η Τέλεια Απόδραση είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι που απαιτεί γνώσεις, ταχύτητα, αντανακλαστικά και έχει διακυμάνσεις και εναλλαγές συναισθημάτων», είπε αρχικά ο Χρήστος Φερεντίνος.

Αναφερόμενος στην επιτυχία του Deal δήλωσε: «Το Deal είναι εγγύηση, δύναμη και αξία. Υπήρχαν σκέψεις για Super Deal, αλλά λόγω κορονοϊού κανείς δεν ξέρει. Είναι ένα παιχνίδι που θέλει κόσμο».

«Το 5×5 ή το “Άκου τι είπαν” ή “κόντρες” ή “κόντρα πλακέ} ήταν το ίδιο concept. Ήταν πολύ ωραίο concept. Όποτε έβγαινε έκανε μεγάλη επιτυχία. Λειτουργούσε αμέσως στον κόσμο και στο παρελθόν το κάναμε κι εμείς επιτυχία», συνέχισε.

Μιλώντας και για τον «Εκατομμυριούχο» είπε: «Ο “Εκατομμυριούχος” είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Στο παρελθόν μου είχε γίνει πρόταση, αλλά πρέπει να υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες. Είναι από τα πιο ωραία παιχνίδια γνώσεων».

Σειρά είχε το Survivor και η ερώτηση αν θα ήθελε να το παρουσιάσει: «Ενδεχομένως ναι θα το παρουσίαζα. Δεν ξέρω. Είναι από τα ωραία παιχνίδια επιβίωσης. Είναι ωραία εμπειρία να παρουσιαστεί».

Τέλος, για την τηλεοπτική επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη είπε: «Αγαπάμε Ελένη Μενεγάκη και της ευχόμαστε Καλή Επιτυχία».

https://streamable.com/f2e1y6