Χρήστος Χολίδης: Η θαυμάστρια που τον δάγκωσε και το J2US
Νέα

Χρήστος Χολίδης: Η θαυμάστρια που τον δάγκωσε και το J2US

Χρήστος Χολίδης: Η θαυμάστρια που τον δάγκωσε και το J2US

Η αγάπη του για το μπάσκετ και η προσωπική του ζωή

Καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά στο After Dark ήταν ο Χρήστος Χολίδης, ο οποίος έχει μάθει πλέον να διαχειρίζεται τους χωρισμούς, θα ήθελε να κάνει παιδί όταν θα είναι απόλυτα σίγουρος, ενώ αν γύριζε τον χρόνο πίσω θα ήθελε να ήταν αθλητής.

Ο Χρήστος Χολίδης όταν χωρίζει προτιμά τη σιωπή. «Μικρότερος που δεν ήξερα πως να το διαχειριστώ βγήκαν πολλά πράγματα για εμένα που μου έκαναν κακό και σε μένα και στη σχέση μου. Μετά κλείστηκα στο σπίτι. Μου έχει τύχει έξω από το σπίτι να περιμένει φωτογράφος», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στις online συναυλίες: «Καλά κάνουν και το κάνουν συνάδελφοι. Εμένα δεν μου αρέσει. Δεν μπορώ να φανταστώ να μπαίνουν σε έναν υπολογιστή για να με ακούσουν».

Η καραντίνα τον βρήκε μόνο του, ωστόσο η παρέα του μένει κοντά στο σπίτι οπότε βρισκόντουσαν. «Πολλές φορές είμαι μόνος μου, μου αρέσει να σκέφτομαι πώς θα στήσω την επόμενη κίνησή μου».

Ο ίδιος φαντάστηκε κάποια στιγμή τον εαυτό του πατέρα: «Αν το κάνω θέλω να το κάνω σωστά. Επειδή θέλω να είμαι απόλυτα σίγουρος ότι αυτό θέλω, γι αυτό δεν το έχω κάνει ακόμα».

Η μεγάλη του λατρεία είναι το μπάσκετ. «Αν γύριζα τον χρόνο πίσω θα ήθελα να ήμουν αθλητής. Κοιμόμουν με μια μπάλα μπάσκετ. Και το τραγούδι μου αρέσει πολύ και με έχει φέρει μέχρι εδώ και δεν μπορώ να το αδικήσω».

https://streamable.com/yth64e

Στην παρέα του After Dark προστέθηκαν ο Αντώνης Λουδάρος και η Παρθένα Χοροζίδου.

«Γνώρισα τον Χρήστο στον J2US και έκανα έναν καινούριο φίλο. Είναι μια περίπτωση ανθρώπου που έχει πολλά στοιχεία που εκτιμώ. Είναι λιγομίλητος, δεν λέει πολλά αλλά κάνει πολλά», είπε ο Αντώνης με την Παρθένα να προσθέτει: «Δίπλα του αισθάνομαι ασφαλής και χαρούμενη».

Σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στον καλλιτεχνικό χώρο μετά τις καταγγελίες, η Παρθένα δήλωσε: «Είναι στενάχωρα όλα αυτά που συμβαίνουν. Εμείς οι καλλιτέχνες πρέπει να δείξουμε το καλό παράδειγμα και όποιος φοβάται να σηκωθεί και να φύγει. Είναι στενάχωρο να σκέφτεσαι ότι θα πάω στη δουλειά μου και θα φοβάμαι, είναι βάρβαρο».

https://streamable.com/fkch54

Το εξομολογητήριο

Το πρώτο celebrity crush του αποκάλυψε ο Χρήστος Χολίδης, ενώ μια ακραία εκδήλωση θαυμασμού ήταν στη Θεσσαλονίκη όταν μια κοπέλα τον δάγκωσε στον λαιμό ενώ τραγούδαγε.

Αν έπρεπε να επιλέξει να διώξει έναν κριτή από το I2US αυτός θα ήταν ο Σταμάτης Φασουλής. «Ένιωσα ότι δεν με συμπάθησε ο Σταμάτης Φασουλής».

Σε σειρά προτεραιότητας θα έβαζε σεξ, ύπνο και φαγητό. Έχει κάνει one night stand και δεν του άρεσε.

Αν ήτα γυναίκα για μία ημέρα θα ήθελε να δει τις δυσκολίες που περνάει.

https://streamable.com/gdm4co