«Χρυσή τηλεόραση»: Έκανε «ντου» ο Γιώργος Λιβάνης – Τι είπε για τη σχέση του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη
Νέα

«Χρυσή τηλεόραση»: Έκανε «ντου» ο Γιώργος Λιβάνης – Τι είπε για τη σχέση του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη

«Χρυσή τηλεόραση»: Έκανε «ντου» ο Γιώργος Λιβάνης – Τι είπε για τη σχέση του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Έμεινε «κάγκελο» ο Νίκος Μουτσινάς

«Χρυσή τηλεόραση» χωρίς Survivor δεν γίνεται, με τον Νίκο Μουτσινά να ασχολείται αρκετά με τους καυγάδες στην μπλε ομάδα, οι οποίοι είχαν στο επίκεντρο τη Μαριαλένα και τον Σάκη Κατσούλη.

Το πρώην ζευγάρι εναντιώθηκε σε Τζέιμς Καφετζή και Νίκο Μπάρτζη, με τον Σάκη να «προστατεύει» την πρώην σύντροφό του. Τι είχε να πει για όλα αυτά ο νυν σύντροφος της Μαριαλένας, Γιώργος Λιβάνης;

Η Ηλιάνα, η Φαίη και το MasterChef

Η Ηλιάνα εμφανίστηκε με τα ρούχα του Snik και ο Νίκος Μουτσινάς αποκάλυψε τι γίνεται στην αρχισυνταξία της εκπομπής του, πριν αυτή ξεκινήσει. Η Αγγελική έκανε κοτσιδάκια στα μαλλιά της και δεν βρισκόταν στο γραφείο της, ενώ όλοι οι υπόλοιποι δούλευαν.

Η Φαίη Σκορδά ζήτησε τα μυστικά της προψημένης πίτας και αποκάλυψε ότι για να την ψήσει την έβαλε στον φούρνο μικροκυμάτων. «Ακαμάτρα» την χαρακτήρισε ο παρουσιαστής.

Η Ιωάννα Μαλέσκου αποκάλυψε ότι της αρέσει ο Σάκης Κατσούλης και ο Νίκος μιλώντας σαν θεατής συμπέρανε ότι κάποιοι παίκτες δεν ξέρουν τι σημαίνει στρατηγική.

Το μενού είχε… MasterChef με ανακατώματα της Μαρίνας και νευρικό γέλιο της Ανούς! Και φυσικά ο καυγάς στο Survivor έφερε επιθυμία για μπύρες από τους Alcatrash.

Ο Acun «έδωσε» Μαριαλένα και Σάκη για το χρονικό διάστημα που έχουν χωρίσει, κάτι που δεν γνωρίζαμε.

Ο Γιώργος Λιβάνης εμφανίστηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, όταν έπαιζε το απόσπασμα που η Μαριαλένα παραδέχτηκε ότι έχει σχέση στην Ελλάδα. Με τον τραγουδιστή!

https://streamable.com/6ejt95

Παρέμβαση Λιβάνη

Ο τραγουδιστής και σύντροφος της Μαριαλένας Ρουμελιώτη εμφανίστηκε στην πόρτα του Νίκου Μουτσινά και απάντησε σε όλες του της ερωτήσεις.

«Είναι μια σχέση πολύ μικρή. Μου είπε ότι θα συμμετέχει στο παιχνίδι και δεν μπορούσα να αρνηθώ. Παρακολουθώ, είμαι fan του παιχνιδιού. Ο λόγος που δεν πάω είναι το αεροπλάνο. Δεν έχω δηλώσει συμμετοχή. Ζηλεύω τα αθλήματα, αλλά δεν θα ήθελα λόγω της έλλειψης φαγητού να βγάλω άνθρωπο στον τάκο. Παίζω παιχνίδια και είμαι ανταγωνιστικός», είπε ο Γιώργος Λιβάνης και συνέχισε:

«Δίνω respect στον Σάκη που πήρε το μέρος της Μαριαλένας. Δεν μπορείς να κρίνεις έναν άνθρωπο που περνάει όλα αυτά. Από τον Σάκη έχω ψωνίσει ρούχα, τον γνωρίζω. Εγώ με τον Πάνο Καλίδη είμαστε συνάδελφοι, τώρα τι λένε στην καλύβα… Εμείς είμαστε θεατές και περιμένουμε όταν έρθει η ώρα να μιλήσουμε με τους ανθρώπους μας. Ζορίζεται τώρα η Μαριαλένα, πιστεύω ότι θα φτάσει στον τελικό».

https://streamable.com/jmarh5

Η παρέα του Νίκου Μουτσινά το έκαψε για Τσικνοπέμπτη με Χαρά Βέρρα και ο παρουσιαστής επανήλθε στον καυγά του Survivor.

«Χρυσή τηλεόραση» στη Γωγώ Τσαμπά.

https://streamable.com/tolxi3