«Χρυσή τηλεόραση»: Έκπληξη από τις Σέρρες για τον Νίκο Μουτσινά – Η «καμήλα» για τον Στέφανο και οι μπάλες της Ζήνας
Νέα

«Χρυσή τηλεόραση»: Έκπληξη από τις Σέρρες για τον Νίκο Μουτσινά – Η «καμήλα» για τον Στέφανο και οι μπάλες της Ζήνας

«Χρυσή τηλεόραση»: Έκπληξη από τις Σέρρες για τον Νίκο Μουτσινά – Η «καμήλα» για τον Στέφανο και οι μπάλες της Ζήνας

Ο παρουσιαστής δεν πιστεύει στα αυτιά του και τα μάτια του

Άφωνος μένει μονίμως ο Νίκος Μουτσινάς με αυτά που βλέπει στη «Χρυσή τηλεόραση», ωστόσο αυτή τη φορά, η έκπληξη που του έγινε του έφερε χαμόγελο στα χείλια!

Η KatKen έκλεισε το εμβόλιο για τον κορονοϊό και δήλωσε ότι την επόμενη μέρα μπορεί και να μην καταφέρει να παρουσιάσει το «Ευτυχείτε».

Η Ζήνα Κουτσελίνη παίζει με τους καλεσμένους της ποδόσφαιρο αλλά δεν πετυχαίνει γκολ ούτε σε άδειο τέρμα. Οι σπόντες πάντως έβρισκαν στόχους, με τον Νίκο να μένει άφωνος. «Τι έχει γίνει με την τηλεόραση. Εγώ νόμιζα ότι είναι ο παιδικός σταθμός που αφήνουν οι εργαζόμενοι του Star τα παιδιά τους». Το μπαλάκι που πέταξε η Βάνια το έπιασε πάντως ο παρουσιαστής.

Ο Στέφανος δεν μπορεί να τραγουδήσει το κομμάτι του στο House of Fame και έφερε σε απόγνωση τον Νίκο Μουτσινά. «Μα ούτε τα προηγούμενα μπορούσε. Είναι δύσκολο τραγούδι, δεν έχει κατακτήσει τα άλλα, ας πει το “Είμαι μια καμήλα”».

Το Γωγουλίνι έκανε τον παρουσιαστή να αποχωρήσει με τα ελληνικά αλλά και τα αγγλικά του.

Η κ. Στέλλα εμφανίστηκε μέσω Skype από τις Σέρρες στην εκπομπή και έκανε έκπληξη στον Νίκο. «Όλος ο κόσμος βλέπει εσένα κι εμένα.  Παίζουμε απέναντι και δεν σε απολαμβάνω». «Έχω μια απορία, πώς θυμάσαι από τη μία μέρα στην άλλη όλα αυτά τα τραγούδια, με αλλαγμένα λόγια;», τον ρώτησε η κ. Στέλλα και εκείνος δεν θέλησε να της χαλάσει το παραμύθι.

«Ο Τριαντάφυλλος τρώει πολύ bullying και κάνει πολύ bullying. Αυτά τα βλέπει ο κόσμος;», αναρωτήθηκε ο Νίκος και πέρασε στις δηλώσεις του Στέλιου Ρόκκου ο οποίος δήλωσε fan του Ντάφυ.

Ο Νίκος Μπάρτζης άφησε υπονοούμενα για τον Σάκη Κατσούλη και τη Νικολέττα, ωστόσο η ίδια ξεκαθάρισε τα πράγματα. Η ίδια χαρακτήρισε τον Τζέιμς ως έναν μικρό «Αλέξη Παππά» και ο Μουτσινάς απάντησε: «Είμαι και οριακά να μη με νοιάζει».

Ο Παντελής Τουτουντζής δεν μπαίνει ποτέ για καλό στο House of Fame και ο Νίκος αναρωτήθηκε για το ποια είναι η δουλειά του makeup artist στην ακαδημία.

Ο τραγουδιστής Νικηφόρος εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής και μίλησε για λίγο με τον παρουσιαστή, ενώ παρουσίασε και πλάνα από το νέο του βίντεο κλιπ για το νέο του τραγούδι. Ο ίδιος αποκάλυψε ότι έχει περάσει τον κορονοϊό και ότι το καλοκαίρι θα κάνει περιοδεία.

https://streamable.com/2jlugo

Η τηλεθεάτρια της Κατερίνας Καινούργιου την μπέρδεψε με τη Φαίη Σκορδά και η ξανθιά παρουσιάστρια προσπάθησε να… ξεδιαλύνει την υπόθεση.

Η Νικολέττα επέστρεψε από Άγιο Δομίνικο και μίλησε με τα… μάτια, με τον Νίκο Μουτσινά να προσπαθεί κι εκείνος με μορφασμούς να σχολιάσει αυτό που έβλεπε.

Τα μαντάτα στην κεφαλή του Νίκου, αλλά και το σχήμα της μύτης του, σχολιάστηκαν από εκπομπή κι εκείνος στην αρχή ντράπηκε αλλά μετά κορδώθηκε!

Νικητής στο παιχνίδι του Survivor ο Νίκος Μουτσινάς.

https://streamable.com/elrfhl