«Χρυσή τηλεόραση»: Έσκασε τη βόμβα ο Παύλος Γαλακτερός – «Δεν είναι ζευγάρι ο Σάκης και η Μαριαλένα»
Νέα

«Χρυσή τηλεόραση»: Έσκασε τη βόμβα ο Παύλος Γαλακτερός – «Δεν είναι ζευγάρι ο Σάκης και η Μαριαλένα»

«Χρυσή τηλεόραση»: Έσκασε τη βόμβα ο Παύλος Γαλακτερός – «Δεν είναι ζευγάρι ο Σάκης και η Μαριαλένα»

Ο πρώην Survivor τα είπε όλα στον Νίκο Μουτσινά

«Χρυσή τηλεόραση» με έκπληξη είχε το «Καλό Μεσημεράκι», με τον Παύλο Γαλακτερό να εμφανίζεται στο πλατό και να προχωράει σε αποκαλύψεις!

Ο Παύλος άλλαξε τα δεδομένα που είχε δημιουργήσει ο Νίκος Μουτσινάς για τους Μαριαλένα και Σάκη και έδωσε νικητή.

Η Μάρα, η κ. Στέλλα και ο Γιώργος Παπαδάκης

Η Μάρα Μεϊμαρίδη εμβολιάστηκε και η Κατερίνα Καινούργιου την υποδέχτηκε στο «Ευτυχείτε» με όλες τις τιμές.

Η κ. Στέλλα είχε τα γενέθλιά της αλλά δεν άφησε ούτε κομματάκι τούρτας για τους συνεργάτες της, με τον Νίκο Μουτσινά να της εύχεται.

Οι συγγενείς του Νίκου Μπάρτζη λένε τα καλύτερα για εκείνον, ενώ η Πέννυ Μπαλτατζή ήταν έξαλλη με τη Μαριάννα και άφησε τον Νίκο Μουτσινά άφωνο. «Ο τρόπος της Πέννυς δεν είχε αγάπη με αυτό που έλεγε. Ας τους ανοίξουν την πόρτα να βγουν έξω», είπε έξαλλος.

Ο Γιώργος Παπαδάκης αγανάκτησε με τους συνεργάτες του και ο Νικόλας τον κατάλαβε γιατί ζει τα ίδια.

https://streamable.com/bxghkm

Η χαρά της Μαλέσκου και ο ξεχασιάρης Σπύρος Παπαδόπουλος

Η Ιωάννα Μαλέσκου ξεσήκωσε το πλατό της με τον χορό της αλλά και αυτό του Νίκου Μουτσινά, ο οποίος αναρωτήθηκε προς τι τόση χαρά και αν έχει σχέση με τον Χεζόνια.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος ξέχασε το παιδί του στο σούπερ μάρκετ και ο παρουσιαστής ρωτήθηκε αν έχει ξεχάσει τα σκυλιά του. «Αυτά έρχονται από πίσω» είπε και συνέχισε με MasterChef.

Ο Ιωάννης «έθαψε» τη Μαρίνα για το πονεμένο πόδι της και συγκρίθηκε με τον Τριαντάφυλλο, ωστόσο από ελληνική γλώσσα… καλύτερα να μαγειρεύει.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος «έδωσε» στεγνά Μαριαλένα και Σάκη με τις δηλώσεις του για τον χρόνο που κάνουν στην… τουαλέτα του Survivor. «Εγώ είμαι σίγουρος ότι είναι ζευγάρι», είπε ο Νίκος και ευχήθηκε να ζήσουν.

https://streamable.com/4m2f90

«Σάκης και Μαριαλένα δεν είναι ζευγάρι»

Ο Παύλος ήταν η έκπληξη της ημέρας για τον Νίκο Μουτσινά, με τον παρουσιαστή να του δηλώνει την αδυναμία του όσο βρισκόταν στο Survivor.

«Αρχικά ήθελα να πάω κατασκήνωση αλλά κατέληξα εκεί. Ήθελα να μένω μακριά από φασαρίες. Έκανα ενάμιση μήνα να συνηθίσω, μου πήρε πολύ χρόνο. Είχα επαφή αλλά ήμουν πίσω από τις κάμερες. Θα ήθελα να γνωρίσω τον Αλέξη απ’ έξω. Ο Τριαντάφυλλος μου είχε πει ότι θα είναι διαφορετικά. Μέσα στο παιχνίδι ήθελα να τον έχω πολύ από απόσταση. Ένιωθα ότι αν μιλήσω πολύ μαζί του θα με κατευθύνει. Είναι έξυπνος μπορεί να σε πείσει για τα πάντα. Πριν μπω στο παιχνίδι έβλεπα. Ο Κόρο είναι πολύ καλύτερος, έχει πολύ χιούμορ και δεν έχει εμφανιστεί ποτέ αυτό. Αντίθετο από αυτό που πίστευα ήταν ο Κώστας, καλύτερος από ότι περίμενα. Ο Αλέξης ήταν ο άνθρωπος που πήγε προς το χειρότερο. Ο Νίκος Μπάρτζης είναι φοβερό παιδί», δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

«Όταν άκουσα τον Τζέιμς να λέει ότι εμείς απομακρυνθήκαμε από αυτούς το θεώρησα άδικο. Το αντίθετο έγινε, εκείνοι απομακρύνθηκαν. Εμείς δεν είχαμε θέμα. Το πρόβλημα ήταν ότι προσπαθούσαν να μας βγάλουν λάθος. Είναι πολλά πράγματα τα οποία δεν φαίνονται, δεν μπορεί να τα καταλάβει έξω ο κόσμος. Ο Σάκης και η Μαριαλένα δεν είναι ζευγάρι. Όλοι πιστεύετε ότι κάτι γίνεται αλλά δεν γίνεται, είναι φιλαράκια. Εμείς φεύγαμε ώρες και ψάχναμε καρύδες δεν μας έψαχνε κανείς. Δεν γίνεται κάτι μεταξύ τους», πρόσθεσε και επεσήμανε:

«Ελένη, Νικολέτα, Κόρο και Ηλίας, ήμασταν σαν αδέρφια. Θέλω να κερδίσει ο Ηλίας. Είναι φοβερό παιδί. Από κορίτσια την Ελένη. Η Καρολίνα είναι πολύ καλή και ανταγωνιστική».

«Αν μου έλεγαν να μπω στο φετινό πάλι θα έφευγα χθες. Στεναχωριέμαι που έχω φύγει. Σε επόμενο Survivor δεν ξέρω. Το πιο δύσκολο είναι ότι δεν μιλάς με την οικογένειά σου. Εγώ γύρισα πολύ πιο δυνατός και νιώθω ότι πατάω στα πόδια μου», κατέληξε.

https://streamable.com/neny4h

«Χρυσή τηλεόραση» στον Νίκο Μπάρτζη.

https://streamable.com/9qevt3