«Χρυσή τηλεόραση»: Η «Θεάρα» Παγώνη, η γυμναστική της Βάνιας αλα Μαλέσκου και το πουλί
Νέα

«Χρυσή τηλεόραση»: Η «Θεάρα» Παγώνη, η γυμναστική της Βάνιας αλα Μαλέσκου και το πουλί

«Χρυσή τηλεόραση»: Η «Θεάρα» Παγώνη, η γυμναστική της Βάνιας αλα Μαλέσκου και το πουλί

Με ένα πετούμενο ασχολούνταν στο «Καλό μεσημεράκι»

Μία άλλη νότα, πιο ευχάριστη, θέλησε να δώσει στην ημέρα ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή του και πέρασε από κόσκινο την ελληνική τηλεόραση για να δει ποιος θα παραλάβει τη «Χρυσή».

Η Ανθή Βούλγαρη ζηλεύει τους γύρω της Ματίνας Παγώνη, η οποία τραβάει τα βλέμματα σε κάθε της εμφάνιση. «Είναι Θεάρα, σαν να ήταν σε skype με μια ξαδέρφη της. Θα την πάω εγώ έξω την κ. Παγώνη, υπάρχει σειρά, ένα φλερτ», σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς.

Η γιατρός δεν έχει στη ντουλάπα της ένα κομμάτι του Dior, όμως το μπλε γυαλί είναι Gucci.

Τα κόμματα φαίνεται ότι καλοβλέπουν τους παίκτες του Survivor για τις λίστες των υποψηφίων τους και ο Γιώργος Παπαδάκης ρώτησε τον Νικήτα Κακλαμάνη αν η ΝΔ ενδιαφέρεται για τον Τριαντάφυλλο.  «Το πρόβλημα είναι μην τον δούμε να βγαίνει αέρα – πατέρα» του απάντησε.

Μετά το οδοιπορικό στην Ρόδο για τον Ντάφυ, τώρα και τη Μυτιλήνη για τη Μαργαρίτα του MasterChef. «Φοβιστικό πια, δεν μπορείς να πας σε ένα reality. Ας το προχωρήσει κάποια εκπομπή, βρείτε τη μάνα μου να σας μιλήσει», προκάλεσε ο Νικόλας.

Η Κόνι Μεταξά παραδέχτηκε ότι έχει προχωρήσει σε επεμβάσεις ομορφιάς, ενώ η Δανάη Μπάρκα «δίκασε» τη μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου για το αποτυχημένο photoshop στα… κάγκελα.

Η γιαγιά Γιωργίτσα των «Κου Κου» σχολίασε τη βασιλική οικογένεια και το γεγονός ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ, έβγαλε τα μαύρα γρήγορα, μετά τον θάνατο του συζύγου της.

Η Έλλη Στάη αφιέρωσε το «Θα ζήσω ελεύθερο πουλί» στον Νίκο και ο παρουσιαστής απάντησε με VIPS και «Χωρίς εσένα».

Η Αννίτα Πάνια και τα νεύρα της, θυμίζουν στον Νίκο Μουτσινά τον εαυτό του το σαββατοκύριακο.

Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε γυμναστική στον αέρα του Love It πάνω σε ξαπλώστρα και η Βάνια εμφανίστηκε με το πουλί της στο πλατό για να δείξει ποια το έκανε καλύτερα.

https://streamable.com/0d4org

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε το εμβόλιο για τον κορονοϊό και πέρασε από κόσκινο τον μικρό νοσηλευτεί που ανέλαβε να της το κάνει.

Η εντολή του Παυλόπουλου στη Μαριάννα να πάει στο «γραφείο», θα γίνει συνήθεια και για τον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος δημιούργησε μπλεξίματα στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, καθώς η Ανθή Βούλγαρη είναι όλο ιδέες για την εκπομπή τους του χρόνου.

Χρυσή τηλεόραση στη Ματίνα Παγώνη.

https://streamable.com/c32bc7