«Χρυσή τηλεόραση»: Ξύρισαν το στήθος του Ανδρέα Βούλγαρη στον «αέρα»
Νέα

«Χρυσή τηλεόραση»: Ξύρισαν το στήθος του Ανδρέα Βούλγαρη στον «αέρα»

«Χρυσή τηλεόραση»: Ξύρισαν το στήθος του Ανδρέα Βούλγαρη στον «αέρα»

Η «Βάνια» θέλησε να μιμηθεί την Ελένη Μενεγάκη αλλά με λάθος... προϊόν

Μία ακόμα επική στιγμή στο «Καλό μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά έδωσε η «Βάνια», η οποία μονίμως εισβάλει στο πλατό και τον αναστατώνει.

Τι συνέβη όμως μέχρι εκείνη τη στιγμή;

Η Μάρα Μεϊμαρίδη έδωσε το σύνθημα της έναρξης του Just the 2 of Us και το Νίκος Μουτσινάς αναρωτήθηκε αν όντως ξεκινάει το σόου ή αν απλά ο Νίκος Κοκλώνης ήρθε να ανεβάσει story. Όταν το επιβεβαίωσε, έστειλε τις ευχές του και δήλωσε ξεκάθαρα τη στήριξή του στην κ. Μάρα.

Η Ελένη Μενεγάκη ψεκάζει όλο το MEGA και η «Βάνια» βγήκε να διαφημίσει μια ξυριστική μηχανή και τα κατάφερε στο… στήθος του Ανδρέα Βούλγαρη, τον οποίο ξύρισε στον αέρα της εκπομπής.

Τα φιλιά της Ανχελίτας με τον Παναγιώτη Πέτσα αναστάτωσαν τον παρουσιαστή. «Τον ρούφηξε… ενεργειακά. Καβαλίνκα. Τα είδαμε, τα είπαμε», σχολίασε.

Το GNTM μπήκε στο στόχαστρο του Νίκου Μουτσινά, ο οποίος δεν ήξερε τι είναι η wild card και «έμεινε», με τις δηλώσεις μοντέλου που «κόπηκε» από την επόμενη φάση.

https://streamable.com/kfuqpf

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε κριτική στον Δημήτρη Αλεξάνδρου για τα ρούχα που φορούσε κι εκείνος την απάντησε με το ίδιο νόμισμα, την ίδια στιγμή που ο Δημήτρης Σταρόβας με την Αφροδίτη Γραμμέλη έληξαν την παρεξήγησή τους στον αέρα.

Ώρα Big Brother στη «Χρυσή» και ο Νίκος στήθηκε μπροστά από την γιγαντοοθόνη του για να τον τραβήξουν φωτογραφία, μη τυχόν και τον καλέσουν. «Δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα, μου άρεσε που έκανα τα πλάνα μου», δήλωσε.

Με αυτά που άκουγε ο παρουσιαστής από τους Alcatrash και τα σχόλιά τους, αγανάκτησε και έκανε δύο φορές κίνηση να φύγει, ενώ στο γύρνα απόρησε αν ο σταθμός είναι πειρατικός.

Ο Σάββας Πούμπουρας έκανε την «ερωτησάρα» του αιώνα στην Ελένη Μενεγάκη κι εκείνη από τα γέλια τον πέταξε κάτω από τον καναπέ. «Η Ελένη επέστρεψε, ο άλλος θα φύγει με κατάγματα δεν πειράζει», σχολίασε.

https://streamable.com/irr506