«Χρυσή τηλεόραση»: Μουτσινάς για Παπαρίζου – «Όταν κάποιος σου κάνει bullying, είναι το δικό του πρόβλημα που θέλει κάπου να το πετάξει»
Νέα

«Χρυσή τηλεόραση»: Μουτσινάς για Παπαρίζου – «Όταν κάποιος σου κάνει bullying, είναι το δικό του πρόβλημα που θέλει κάπου να το πετάξει»

«Χρυσή τηλεόραση»: Μουτσινάς για Παπαρίζου – «Όταν κάποιος σου κάνει bullying, είναι το δικό του πρόβλημα που θέλει κάπου να το πετάξει»

Τι είπε για Λιάγκα - Σκορδά με φόντο... την «κόντρα» για τη Μύκονο

Με τα γενέθλια του Γιώργου Λιάγκα και τις ευχές τις Φαίης Σκορδά ξεκίνησε η «Χρυσή τηλεόραση» του Νίκου Μουτσινά στο «Καλό μεσημεράκι». Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ του τραγούδησε για τα γενέθλιά του και αφού επιβεβαίωσε ότι ο Γιώργος Λιάγκας είναι μεγαλύτερος σε ηλικία από τον ίδιο, του έδωσε απλόχερα τις ευχές του.

Ακολούθησε το «ξεμάτιασμα του μωρού» από τη Μάρα Μεϊμερίδη στην εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου και η ματιασμένη κούκλα έκανε τον Νίκο Μουτσινά να αναρωτηθεί: «Λέτε να ανατιναχτούμε όλοι μαζί κάποια στιγμή;»

Σειρά είχαν οι… γυμναστικές επιδείξεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Happy Day που πήρε τα εύσημα του παρουσιαστή.

To Style Me Up και η απαστράπτουσα Γιώτα ήταν το επόμενο θέμα σχολιασμού, όπως και τα τραγούδια του Τρύφωνα Σαμαρά, ενώ ακολούθησε και το live ξεμάτιασμα στον Νίκο Μουτσινά από τον Ανδρέα Βούλγαρη.

Το ρεπορτάζ του «Πρωινού» για το φιλοδώρημα του Ατζούν στο Μαϊάμι ξέσπασε αντιδράσεις με τον Νίκο να ζητά κι εκείνος ταξίδι έστω και ως την Κύθνο. «Προκαλώ τον κύριο Ατζούν να μας καλέσει στο Μαϊάμι για δυο μέρες», είπε ο παρουσιαστής.

Ασχολίαστη δεν πέρασε και η συνέντευξη της Έλενας Παπαρίζου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τα κακόβουλα σχόλια για τα κιλά της. «Για να καταλάβουμε όλοι τι συμβαίνει. Υπάρχει μια ένταση, μια πίεση. Ανεβάζω τη γάτα στο Instagram και μου λένε ότι πάχυνε. Δεν έχουν κάτι να κερδίσουν από τη γάτα. Για την Έλενα ψάχνουν ένα αγκάθι. Πάρα πολύ ωραία απάντηση. Γενικά, μπορεί να σου κάνουν bullying και να μην είσαι στη θέση της Έλενας που έχει μια δύναμη και ξέρει ποια είναι. Δεν περιμένει εμάς να της πούμε. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να έχεις ένα τζάμι και ό,τι πετάει ο άλλος να γλιστρά και να φεύγει. Όταν κάποιος σου κάνει bullying, είναι το δικό του πρόβλημα που θέλει κάπου να το πετάξει. Μην κάθεσαι να κάνεις εσύ το καλάθι».

https://streamable.com/t88b8q

Σύνδεση μέσω Skype με τη Λίτσα Παλαμά που αποκάλυψε στον Νίκο Μουτσινά ότι το μυαλό τους συντονίζεται και σκέφτονται τα ίδια πράγματα και έκλεισαν on air ραντεβού για κοινή τηλεοπτική εμφάνιση.

Το Γωγουλίνι χρειάζεται να βγάλει το δικό του Λεξικό με όλες τις λέξεις για να… «αλλοιωθεί» επιτέλους η ελληνική γλώσσα.

Το outfit της Κατερίνας Καινούργιου με το total white σύνολο και η βερμούδα του Ανδρέα Μικρούτσικου έγιναν θέμα συζήτησης με τον Νϊκο Μουτσινά να ζητά self tan, ενώ σοκαρισμένος ο παρουσιαστής και με το Ρουκ Ζουκ και τον παίκτη που δεν έβρισκε τον ντάκο!

Τα νευράκια της Αννίτας Πάνια στο «Αννίτα Κοίτα» θεωρήθηκαν δικαιολογημένα από τον Νίκο που τη στήριξε και της ζήτησε να κάνει… υπομονή.

Το μπαλαγιάζ στο ρεπορτάζ της Σταματίνας Τσιμτσιλή, όμως, έγινε πηγή έμπνευσης για όλη την εκπομπή.  Και ο Νίκος Μουτσινάς τι να κάνει; Τους ξεμάτιασε όλους!

https://streamable.com/hcs3vg

Σειρά είχαν οι δηλώσεις της φρεσκοχωρισμένης Ιωάννας Τούνη, με τον Νϊκο Μουτσινά να αναφέρει πως η απάντηση της Ιωάννας «πως τους γράφει όλους» είναι και μια απάντηση στο bullying.

Τα μαθητικά του χρόνια θυμήθηκε ο Νίκος και αποκάλυψε «Εγώ δεν έγλειφα ποτέ στο σχολείο», ενώ δεν έλειψε και το quiz με τις «πικάντικες» ατάκες του Survivor. Τέλος, οι διαφωνία του Γιώργου Λιάγκα με τη Φαίη Σκορδά για τις ξαπλώστρες στη Μύκονο δεν άφησαν το κοινό… ασυγκίνητο.

Όσο για τη «χρυσή τηλεόραση» πήγε στον Γιώργο Λιάγκα!

https://streamable.com/wrkia3