«Χρυσή τηλεόραση»: Ο Γιώργος Λιανός απευθείας από τον Άγιο Δομίνικο και τα spoilers
Νέα

«Χρυσή τηλεόραση»: Ο Γιώργος Λιανός απευθείας από τον Άγιο Δομίνικο και τα spoilers

«Χρυσή τηλεόραση»: Ο Γιώργος Λιανός απευθείας από τον Άγιο Δομίνικο και τα spoilers

Ο παρουσιαστής του Survivor έδωσε... τυράκι στους τηλεθεατές με την παρέμβασή του στο «Καλό Μεσημεράκι»

Σε στίβο μάχη τύπου Survivor μετατράπηκε το πλατό της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά, με τον ίδιο να «μάχεται» κόντρα στη Βάνια, στο παιχνίδι με τις κορίνες,  όπως αυτό στον Άγιο Δομίνικο.

Ο παρουσιαστής ηττήθηκε και ο Γιώργος Λιανός δεν θα μπορούσε να μην βρεθεί εκεί για να σχολιάσει τον αγώνα, όπως συνηθίζει να κάνει για τους «κόκκινους» και τους «μπλε».

Πριν από όλα αυτά ωστόσο, η KatKen και το Survivor είχαν την τιμητική τους.

Η νύφη και ο… Παππάς

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι η κατάλληλη νύφη, με τον Νίκο Μουτσινά να δηλώνει δημόσια ότι θα την παντρευόταν, ενώ η Ναταλία Γερμανού απέφυγε να απαντήσει σε ερώτηση του συνεργάτη της.

Ο Αλέξης Παππάς και η αντίδρασή του για τις προμήθειες δεν άρεσε στον Νίκο Μουτσινά, όμως η Ανθή Σαλαγκούδη ήταν εκεί για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

https://streamable.com/jseb5l

«Πόλεμος» με Περικλή και Δέδε

Ο Περικλής Κονδυλάτος και οι δηλώσεις του από τον Άγιο Δομίνικο έκαναν έξαλλο τον Νίκο Μουτσινά που ζήτησε από τον Στέλιο Κλώνο να ναυλώσει αεροπλάνο για να πάει εκεί.

Τη Δευτέρα στο νησί είχε εκπτώσεις παλτών είπε ο παρουσιαστής, για το γεγονός ότι στην κόκκινη ομάδα πήγαν δύο παίκτες μαζί στο τέλος, ο Περικλής και η Ανθή.

Ο Κωνσταντίνος Δέδες μπήκε στο στόχαστρο της εκπομπής! «Δεν θα ξαναπάω στον Δέδε, θα πάω σε άλλη ειδικότητα. Βλέπει τη Ζέτα», είπε ο Μουτσινάς.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είχε βρει ένα σαμπουάν για την ευαίσθητη περιοχή και το χρησιμοποιούσε λίγο λίγο κάθε μέρα όσο ήταν στο Survivor.

https://streamable.com/5ase63

Η Ανίτα και το φακόρυζο

Η Ανίτα Πάνια τρελαίνεται με τα περίεργα ονόματα και ρώτησε τηλεθεάτρια της αν έχει κάτι καλύτερο να κάνει από το να βλέπει την εκπομπή της. «Από την Παρασκευή την πιάνουν τα νεύρα της», είπε ο παρουσιαστής.

Οι «μπλε» από το Survivor δεν θα μπορούσαν να λείπουν από μία «Χρυσή τηλεόραση» και η Σοφία σώθηκε από τον Γιώργο Κοψιδά. «Φακόρυζο» είπε ο Νίκος Μουτσινάς και είδε και λίγο αγώνισμα με Πάνο Καλίδη και Τριαντάφυλλο. Ο Γιώργος Λιανός έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με τα σχόλια του.

https://streamable.com/d59y3t

Το πλατό έγινε στίβος μάχης και ο Λιανός παρενέβη

Στο πλατό της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» στήθηκε ένας μικρός στίβος μάχης όπως αυτός του Survivor, με τη Βάνια να νικά κατά κράτος τον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος ήταν άστοχος. «Είσαι ο Καλίδης μας», του φώναζαν οι συνεργάτες του, ενώ ο Γιώργος Λιανός έκανε παρέμβαση μέσω Skype. «Προκαλώ τον Νίκο Μουτσινά να σηκώσει το τηλέφωνό του έχει μια κλήση από τον Acun Illicali».

«Πρέπει να δεις τα δύο συμβούλια που έρχονται. Κάποια πρόσωπα που είχαν αρχηγικές τάσεις έχουν αρχίσει και έχουν λίγο πήλινα πόδια. Πρέπει να έρθεις, μέχρι και ο Καλίδης έχει ανέβει. Δείτε το επεισόδιο σήμερα και προσέξτε τον Καλίδη, δεν τον έπιανε ούτε η κάμερα», αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός.

«Χρυσή τηλεόραση» στον Θανάση Ευθυμιάδη.

https://streamable.com/3qi8st