«Χρυσή τηλεόραση»: Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος φίλησε στο στόμα τη Βάνια
Νέα

«Χρυσή τηλεόραση»: Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος φίλησε στο στόμα τη Βάνια

«Χρυσή τηλεόραση»: Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος φίλησε στο στόμα τη Βάνια

Η KatKen νιώθει ευσυγκίνητη και η νεολαία δεν έχει ιδέα από τα στελέχη που κυβερνούν τη χώρα

Μια έκπληξη επιφύλασσε η Βάνια στον Νίκο Μουτσινά κατά τη διάρκεια της «Χρυσής τηλεόρασης»,  με τον καλεσμένο της να την κάνει να χοροπηδά από τη χαρά της. Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος εμφανίστηκε στην πόρτα της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» και μίλησε τόσο για το J2US όσο και για το Survivor.

Η συγκίνηση και η Ραμόνα

Η Φαίη Σκορδά καταχάρηκε για τον γάμο της Ευγενίας Δημητροπούλου.

Η Κατερίνα Καινούργιου συγκινήθηκε από ένα μήνυμα που δέχτηκε από τον Νίκο Κοκλώνη και ο Γρηγόρης Γκουντάρας πέταξε υπονοούμενο για την κατάστασή της! Ο Νίκος Μουτσινάς γούρλωσε τα μάτια.

Η Ραμόνα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Περικλή Κονδυλάτο και με τα χειρότερα για τη Μαριπόζα, ενώ ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Πέτρος Κωστόπουλος είχαν την ίδια γυναίκα στα επαγγελματικά τους. Ο Νίκος Μουτσινάς έμεινε στο στιλιστικό κομμάτι των δύο ανδρών και πρότεινε στον Γρηγόρη να μην φορέσει ξανά γραβάτα.

https://streamable.com/ruygdm

Η Ζέτα και η κυβέρνηση

Στο Ρουκ Ζουκ έπαιξαν «μάντεψε ποιος», με τη Ζέτα Μακρυπούλια να προσπαθεί να βοηθήσει παίκτρια να βρει υπουργούς της κυβέρνησης. Το αποτέλεσμα ήταν… απογοητευτικό.

Στο Shopping Star η Λύσσα λύσσαξε και άφησε τον Νίκο Μουτσινά άναυδο με τα λεγόμενά της.

«Εγώ σαν Νίκος» λέει συνέχεια ο Νίκος Μπάρτζης από το Survivor και «ανήκω σε μένα» από Γιώργο Μαζωνάκη.

https://streamable.com/xbkzob

Ο Νάσος και το φιλί στο στόμα

Η Ιωάννα Μαλέσκου φαίνεται ότι έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον Νάσο Παπαργυρόπουλο και ζήτησε να τον έχει καλεσμένο στην εκπομπή της. Η Βάνια βγήκε και ξεκαθάρισε ότι ο Νάσος πρέπει να πάρει την άδειά της και ο ίδιος εμφανίστηκε στο πλατό και τη φίλησε στο στόμα!

Όσον αφορά στο J2US δήλωσε ότι ντρεπόταν και ότι είχε πολύ καιρό να τραγουδήσει. «Χωρίς της Ζόζεφιν δεν θα μπορούσα να τραγουδήσω», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα μίλησε και για το ριάλιτι επιβίωσης στο οποίο συμμετείχε. «Και το δικό μας ήταν δύσκολο το Survivor και το περσινό. Δεν είμαι με κάποια συγκεκριμένη ομάδα, αλλά θέλω να δω λίγο fair play. Θέλω να δω τους κόκκινους να κερδίζουν. Όταν κερδίζεις δεν υπάρχουν προβλήματα, μετά ξεκινάνε».

https://streamable.com/5e6ld7

Η Φαίη, η κ. Μάρα και το Γωγουλίνι

Τα παράπονα της Φαίης Σκορδά στη Λίτσα Πατέρα για τον Γιώργο Λιάγκα και η ατάκα της παρουσιάστριας έκαναν εντύπωση στον παρουσιαστή. «Δεν θα λέει το όνομα του ανθρώπου; Κρυφό το έχουν; Είναι σημαντικό που θα πάει η κ. Λίτσα», είπε και ανακοίνωσε ότι τη Δευτέρα δεν θα κάνει εκπομπή. «Είναι μια μέρα γιορτή, η μέρα της επιστροφής. Θα το γιορτάσω, δεν θα έρθω».

Η κ. Μάρα έδωσε συμβουλές και έκανε εγκωμιαστικά σχόλια σε τηλεθεάτρια της Κατερίνας Καινούργιου. «Όταν βλέπετε την κ. Μάρα να θέλει να βγει από την οθόνη του κινητού πρέπει να το κλείσετε», συμβούλεψε ο Νίκος Μουτσονάς.

Το Γωγουλίνι «σκότωσε» την ελληνική γλώσσα, με τον «γλανό» πρώην παίκτη ριάλιτι και τον «Μασάλα» που θα φάει.

Στις Roomies προσπαθούσαν να διεγείρουν τις λέμφους τους και το αποτέλεσμα ήταν… ξεκαρδιστικό.

https://streamable.com/y63cat

Ο sexy Μουτσινάς

Η Ζέτα Μακρυπούλια ζητά από τους παίκτες του «Ρουκ Ζουκ» να φέρνουν στο πλατό ότι όργανο παίζουν, ενώ η Λύσσα από το Shopping Star επέστρεψε!

Ο Τρύφωνας Σαμαράς επιδόθηκε σε break dance και ο Νίκος αναρωτήθηκε. «Γιατί; Τις είχαμε αυτές τις σκηνές. Αυτά είναι επικίνδυνα πράγματα», είπε.

Η Ιωάννα Μαλέσκου είπε ότι ένας από τους πιο sexy άντρες είναι ο Νίκος Μουτσινάς. «Έχει τα πιο ωραία μάτια», είπε η Ιωάννα και ο Μουτσινάς την ευχαρίστησε, αν και δεν του άρεσε ο πρόλογος για τη σωματοδομή. «Ο Θέμης τι πρόβλημα έχει; Ζηλεύει», είπε.

https://streamable.com/m4rsxl

«Χωρίς δισταγμό»

Ο Νίκος Μουτσινάς «μοίρασε» τον έρωτα στο καβαλιώτικο σίριαλ, με την πρωταγωνίστρια να δηλώνει ερωτευμένη με τον «Νικόλα», ετών 39.

Η Λίτσα Πατέρα κέρδισε την πρώτη θέση στη «Χρυσή τηλεόραση».

https://streamable.com/4t76dp