«Χρυσή Τηλεόραση»: Τα υπονοούμενα στην εκπομπή του Παπαδάκη και η κριτής του DWTS που βρίσκει σέξι τον Παλατζίδη
Νέα

«Χρυσή Τηλεόραση»: Τα υπονοούμενα στην εκπομπή του Παπαδάκη και η κριτής του DWTS που βρίσκει σέξι τον Παλατζίδη

«Χρυσή Τηλεόραση»: Τα υπονοούμενα στην εκπομπή του Παπαδάκη και η κριτής του DWTS που βρίσκει σέξι τον Παλατζίδη

Πάλι το Γωγουλίνι μας μαθαίνει νέες λέξεις!

Η «Χρυσή Τηλεόραση» ξεκινά με τις απίστευτες ατάκες του Γιώργου Παπαδάκη που συμβουλεύει τον δημοσιογράφο που κάνει ρεπορτάζ να προσέξει και να μην κάτσει στο κολωνάκι. Αλλά δεν ήταν μόνο εκεί το υπονοούμενο καθώς όλη υπήρχε στον αέρα για «όμορφη ατμόσφαιρα» σεξουαλικού περιεχομένου! Κάποια άλλη στιγμή το σακάκι του Γιώργου Παπαδάκη κάπως είχε σηκωθεί, τότε ο δημοσιογράφος απάντησε χαριτολογώντας: «Μόνο το σακάκι;». Απόρησε με την πρωινιάτικη όρεξή του Νίκος Μουτσινάς «Τι διάθεση να κάνεις χιούμορ πρωί πρωί»!

Η Μάρα Μεϊμαρίδη θα κάνει δώρα στη εκπομπή, μάλιστα μόλις είδε κάτι κόκαλα από κοτόπουλο θέλησε να κάνει και ξόρκια. «Τι δώρα θα τους κάνει ξόρκια; Ας πάρει θέσει η εκκλησία», είπε ο παρουσιαστής.

«18 χρονών όλοι ήθελαν να μπούνε στο πανεπιστήμιο εγώ ήθελα να μπω στο πανεπιστήμιο», ανέφερε η Ελιάννα Χρυσικοπούλου, ενώ ο Θοδωρής Κουτσογιανόπουλος που θέλησε να δείξει ότι είναι πιο μεγάλος, είπε: «Εγώ 18 χρονών περίμενα να τελειώσει ο πόλεμος».

Το Γωγουλίνι μας μαθαίνει νέες λέξεις: ζνίκερ, βεζίκς, γκρέιζι γκέρλι… αλλά το καλύτερο ήταν αυτό που είπε: «Χαίρομαι που μας παρακολουθείτε από την Πελοπόννησο, τα φιλιά μου στη Δράμα».

Στο The Bachelor συνεχίζεται το μαλλιοτράβηγμα, αλλά και εκεί υπάρχει το προβληματάκι με το σωστό λεξιλόγιο. Κόλλησαν κάτι από Γωγουλίνι; «O εγκέφαλος της λέει μόκο αλλά δεν καταλαβαίνει αυτή», είπε χαρακτηριστικά ο Μουτσινάς για μία παίκτρια που το «Γιν-Γιανγκ» το είπε «ιν -γιανγκ». Σε συνέχεια του The Bachelor, η Αθηνά New York νευριάζει και απαντά στα υπόλοιπα κορίτσια στα αγγλικά, ενώ λέει πως ήρθε Ελλάδα για να βρει άντρα! Έλα που δεν θα σχολίαζε ο Μουτσινάς αυτή τη δήλωση «γιατί πήγε στο Bachelor και δεν βγήκε με κάποιον να πιει δυο ποτά;»!

Στο GNTM πηδούσαν τα μοντέλα σε ένα πρότζεκτ και η ατάκα «θα έχουμε αρκετό χρόνο να πηδιόμαστε» τρέλαναν τον παρουσιαστή που ξαφνικά στο δικό του πλατό άρχισαν να πηδάνε ένα σωρό μπαλάκια.

«Με έχεις τρελάνει. Ήσουν σέξι», είπε η κριτής του DWTS Έλενα Λιζάρδου στον Τάσο Παλατζίδη… «Μπράβο, εξαιρετική παραγωγή το DWTS», λέει ο Μουτσινάς.

Η Μέγκι Ντρίο έκλεισε τα social media της σχέσης της. Το παράξενο μέρος που έκανε σεξ ήταν σε τουαλέτα αεροπλάνου, αλλά τα λέτε αυτά και θα ψάχνει ο άλλος να βρει που θα πάει να κάνει σεξ, είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Η Νικολέττα Ράλλη και ο ποδολάγνος, που δεν μπορεί να σχολιάσει ούτε ο Μουτσινάς.

Στην «Αγάπη τηλεοπτική», την εκπομπή από τη Λάρισα η παρουσιάστρια θέλει πολλά φώτα για να βγαίνει ωραία, συμφωνεί και ο Μουτσινάς.

Η σούπερ Κική και η κριτική της Σπυροπούλου.

Μπήκε και ο Σαρμπέλ με τραγούδι που είχε να τον δει 10 χρόνια. Ο τραγουδιστής μοιράζει τη ζωή του σε Ντουμπάι – Λονδίνο – Ελλάδα. Γιατί έριξε μαύρη πέτρα; Γιατί όπως είπε είναι Ταύρος και βαριέται. Βέβαια, τώρα επιστρέφει μόνιμα Αθήνα.

Συνεχίζει με Ρουκ Ζουκ και τι λέξη πουλί! Πόσο δύσκολη λέξη πια για να την βρει η ομάδα!

Ο Αλέξανδρος Παρθένης και τα κορίτσια που έχει στο πάνελ αφήνουν σύξυλο τον Νίκο Μουτσινά όταν μία εξ αυτών σηκώνεται και χορεύει τσιφτετέλι χωρίς να ακούει μουσική. «Στο μυαλό της… ήταν η μουσική», φώναξαν όλοι στο πλατό της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι».

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας μιλάει για τα μνήματα και απευθύνεται στην Αφροδίτη Γραμμέλη η οποία διαμαρτύρεται.

Στο Voice η παίκτρια τραγουδά την Ιτιά και ο Ρουβάς, η Παπαρίζου και ο Αργυρός σηκώθηκαν μα χορέψουν.

H Χρυσή Τηλεόραση έφυγε για «Ρουκ Ζουκ» και για τη λέξη… «πουλί».