«Χρυσή τηλεόραση»: Τι αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός στον Νίκο Μουτσινά για το Survivor;
Νέα

«Χρυσή τηλεόραση»: Τι αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός στον Νίκο Μουτσινά για το Survivor;

«Χρυσή τηλεόραση»: Τι αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός στον Νίκο Μουτσινά για το Survivor;

Σύνδεση με Άγιο Δομίνικο για το «Καλό Μεσημεράκι»

Έκπληξη κατευθείαν από τη Δομινικανή Δημοκρατία είχε σήμερα στη «Χρυσή τηλεόραση» ο Νίκος Μουτσινάς, καθώς ο Γιώργος Λιανός, εμφανίστηκε μέσω skype για να του αποκαλύψει μερικές λεπτομέρειες σχετικά με το Survivor.

Μέχρι να συμβεί αυτό, η Δούκισσα Νομικού μέτραγε δάχτυλα στα μαλλιά της και βρήκε ποιος τη σκέφτεται. «Αυτό δεν το ήξερα ούτε όταν είχα μαλλιά. Η άλλη έμεινε σαν εμένα για να μάθει ποιος τη σκέφτεται».

Η Φαίη Σκορδά μάταια προσπαθούσε να καταλάβει τη συνταγή του σεφ της εκπομπής της. «Υπάρχει φόβος της κουζίνας από τη Φαίη».

Η Ματίνα Παγώνη έσπασε το χέρι της και κατηγόρησε για γλωσσοφαγιά τον Γιώργο Παπαδάκη. «Η Ματίνα είναι υπέροχη. Τη φάγανε. Μα κι εσείς κ. Παγώνη μου βγαίνετε έξω σαν κοκεταρία, είναι πιθανό να ματιαχθεί».

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος είναι περίεργος στις γεύσεις και ο Νίκος ρώτησε αν τρώει τίποτα. «Γιατί του τα κάνουν αυτά και γιατί τα παίξαμε σήμερα εμείς αυτά;».

«Το πουλί το θέλουν όλοι», άκουσε ο Μουτσινάς και κατάλαβε ότι σήμερα έπρεπε η εκπομπή να παίξει σε επανάληψη.

Το «Ευτυχείτε» βρέθηκε στη γειτονιά του Τριαντάφυλλου και ο παρουσιαστής έδωσε τα συγχαρητήριά του για το ρεπορτάζ. Την ίδια στιγμή το Happy Day πήγε στη Ρόδο, εκεί που ξεκίνησε το τραγούδι ο Ντάφυ.

Ο Γιώργος Λιανός εμφανίστηκε στην οθόνη του Νίκου Μουτσινά και εκείνος αναρωτήθηκε αν πρόκειται για κάποιο αστείο, όπως στο «Πρωινό» ή είναι αληθινό.

«Οι παίκτες είναι καλά. Έχουμε μπει στην τελική, μικρή ευθεία. Η μόνη αλλαγή που θα γίνει τώρα θα είναι ότι το παιχνίδι θα γίνει μικτό και καθαρά ατομικό. Υπάρχει πλάνο να έρθεις. Πότε τελειώνετε;. Έχουμε κάποιες εβδομάδες ακόμα που μετριούνται στο ένα χέρι», σχολίασε και συνέχισε:

«Οι διακοπές που κέρδισε ο Μπόγδανος στο Τσεσμέ είναι λίγο καλύτερες από το Μαϊάμι. Υπάρχει θετική διάθεση για να γίνει Survivor και του χρόνου. Αν ήταν στο χέρι μου θα το έκανα ξανά».

Για τον Τριαντάφυλλο: «Περίμενα να φύγει ο Τριαντάφυλλος, γιατί όταν ένας παίκτης μένει πολλές φορές μέσα, ο κόσμος λέει αφού τον ψηφίζουν και μένει δεν θα τον ψηφίσω. Αυτό που μου έλεγε ο Ντάφυ είναι άντε πότε τελειώνουμε να βγω έξω να κάνω live. Εγώ δεν του έλεγα ότι δεν επιτρεπόταν».

Η Ανίττα Πάνια έχει πολλά νεύρα με το κοντρόλ της και ο Νίκος Μουτσινάς συμπάσχει. «Απλά εγώ κρατιέμαι», είπε χαρακτηριστικά.

https://streamable.com/6d0euv

Ο Νίκος Μουτσινάς ρώτησε για το αν θα γίνει House of Fame για δεύτερη χρονιά και συμβούλευσε να αφήσουν δύο χρόνια τους σπουδαστές να εμπεδώσουν όσα έμαθαν στην ακαδημία.

«Είδα ένα τεράστιο φίδι, σαν κόμπρα και φώναζα εγώ τα ζώα, δεν με άκουγαν και το φίδι πέταξε το δηλητήριο. Η μάνα μου γκιώνη κι εγώ σκότωσα το φίδι», εξιστόρησε ο Νίκος Μουτσινάς, που στη συνέχεια είδε Survivor και έμεινε άφωνος.

Η Βάνια ήταν η νικήτρια του «εσωτερικού» Survivor!

https://streamable.com/suw9mi