«Χρυσή Τηλεόραση»: Το ξέρεις ότι οι ιστορίες της Βάνιας με τον Κόρο είναι πέρα για πέρα αληθινές; Το επιβεβαίωσε ο ίδιος στον Νίκο Μουτσινά!
Νέα

«Χρυσή Τηλεόραση»: Το ξέρεις ότι οι ιστορίες της Βάνιας με τον Κόρο είναι πέρα για πέρα αληθινές; Το επιβεβαίωσε ο ίδιος στον Νίκο Μουτσινά!

«Χρυσή Τηλεόραση»: Το ξέρεις ότι οι ιστορίες της Βάνιας με τον Κόρο είναι πέρα για πέρα αληθινές; Το επιβεβαίωσε ο ίδιος στον Νίκο Μουτσινά!

Δεν θα πιστεύεις πού πήγε η «Χρυσή Τηλεόραση»

Η «Χρυσή Τηλεόραση» ξεκίνησε με Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη που μίλησαν για κρούσματα και εμβολιασμένους.

«Δεν μπορεί να κολλήσει ο εμβολιασμένος; Θέλει προσοχή! Μακάρι να πάει καλά και κάποιοι να ζήσουν», δήλωσε .

Στον Παπαδάκη τα σχόλια για τους ευζώνους και πώς βγήκε η φράση «χ@σ@ μέσα Πολυχρόνη που δεν γίναμε ευζώνοι»

Το πόσο αγχωμένος είναι o Νίκος Μουτσινάς σχολίασε καθώς έβλεπε το Top Chef… το φαΐ πρέπει να το κάνεις με αγάπη και αυτοί το κάνουν με φόβο.

Στο Bachelor το μπάσκετ των κοριτσιών είχε ατυχήματα, η Αθηνά New York έπεσε και χτύπησε και ο Μουτσινάς το γλέντησε με τα καμώματά της.

«Αν ματιάσουν το Τσούρο να φορέσει ανάποδα το βρακί του» πρότεινε ο Μουτσινάς, καθώς παρακολουθούσε τη Δανάη Μπάρκα να εισβάλλει με το λιβανιστήρι στο πλατό του «Mega Καλημέρα». Μάλιστα όταν έμαθε ότι στο διπλανό του πλατό λιβανίζει και η Μαλέσκου, διερωτήθηκε για η Ιωάννα δεν περνά να τον λιβανίσει; Τότε πέρασε η Ιωάννα Μαλέσκου με λιβανιστήρι για να λιβανίσει το «Καλό Μεσημεράκι» και με την ευκαιρία να τα πει και με τον παρουσιαστή.

Το περίμενες ότι η Τζορτζέλλα Κόσιοβα θέλει να μπει στο Dancing;

Η Μαριάννα Τουμασάτου δεν θα πήγαινε σε χορευτικό σόου γιατί θεωρεί ότι είναι μεγάλη. «Αν ξέρεις ότι δεν είναι στο φόρτε σου δεν πας», συμφώνησε ο παρουσιαστής.

Η Κατερίνα Καινούργιου είχε καλεσμένη τη Μαριάνθη από το Bachelor και οι απαντήσεις που έδινε «χάζεψαν» τον Νίκο Μουτσινά. Δεν ήταν και λίγο αυτό που άκουσε, ότι το «Άγαλμα της Ελευθερίας» βρίσκεται στη Λέσβο!

Η Ελένη Μενεγάκη που θέλει να ξανανιώσει και αλλάζει μαλλιά κάνει τον Μουτσινά να ζηλεύει καθώς θέλει και εκείνος αλλαγές γενικές και ειδικές.

Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε για μια υπόθεση παρακολούθησης που έφερε εις πέρας… και όταν της είπαν στο πλατό ότι επειδή τότε που ήταν 19 χρονών θα «φυσούσε», η παρουσιάστρια απάντησε… «μπα, είχα μούσι» με τον Μουτσινά να μένει «άφωνος».

Η Κατερίνα Καινούργιου που μπερδεύτηκε και νόμιζε ότι η Έλενα φοράει το κόσμημα με το σήμα της εκπομπής της. Ο Μουτσινάς πρότεινε να βγάλει κοσμήματα για να τα φοράνε όλοι.

Πάλι Bachelor με φιλιά και τσακωμούς. Ο παρουσιαστής δεν αντέχει να ακούει αυτά που λέει ο Αλέξης Παππάς… «Μωρέ τι βλακείες λέει, ας το πειράξει λίγο το σενάριο ο σεναριογράφος». Η βόλτα με τη βάρκα και το ψάρεμα δεν έμειναν στο απυρόβλητο.

Στο πλατό μπαίνει η Βάνια με τον Κόρο, επιτέλους τον γνωρίζει και ο Νίκος Μουτσινάς. Μάθαμε ότι το μαγαζί του Κόρο στην Αιόλου λέγεται Φοντάνα. Μάθαμε ότι οι ιστορίες της Βάνια με τον Κόρο είναι όλες αληθινές.

Που θα πάει σήμερα η «Χρυσή Τηλεόραση»;

Μα φυσικά στη «Φοντάνα», το μαγαζί του Κόρο!