YFSF: Αυτός είναι ο πρώτος νικητής του σόου
Νέα

YFSF: Αυτός είναι ο πρώτος νικητής του σόου

YFSF: Αυτός είναι ο πρώτος νικητής του σόου

Τι έδειξε το μπάζερ για την επόμενη εβδομάδα

Το πρώτο YFSF ολοκληρώθηκε και κριτές, παίκτες και κοινό επέλεξαν τον αγαπημένο καλλιτέχνη που μάγεψε με την εμφάνισή του στο stage και αποθεώθηκε. Πώς ψήφισαν οι κριτές; Πού έδωσε το 12άρι του το κοινό;

Η ψηφοφορία των κριτών

Πρόεδρος αυτής της εβδομάδας ήταν η Κατερίνα Παπουτσάκη, ενώ ο Τάκης Ζαχαράτος είναι αυτός που έδωσε πρώτος τη βαθμολογία του. Το 7άρι πήγε στη Μπέττυ, το δεύτερο 7άρι του στον Θανάση Αλευρά. Τα δυο 8άρια πήγαν στον Ίαν και την Κατερίνα. Τα δυο 9άρια σε Ησαΐα και Κρατερό, τα 10άρια στη Ματθίλη και τον Λευτέρη, το 12άρι στην Τάνια και το 11άρι στον Κώστα Δόξα.

Έπειτα, η Κατερίνα Παπουτσάκη ψήφισε ως εξής: 7άρι για Κώστα και Μπέττυ, 8άρι σε Θανάση και Κατερίνα, 9άρι σε Λευτέρη και Κρατερό, 10άρι σε Ίαν και Ησαΐα, 12άρι στην Τάνια και 11άρι στη Ματθίλδη.

Ο Κωστής Μαραβέγιας ψήφισε ως εξής: 7άρι σε Λευτέρη και Μπέττυ, 8άρι σε Κρατερό και Κατερίνα, 9άρι σε Κώστα και Ησαΐα, 10άρι σε Θανάση και Ίαν, 12άρι σε Τάνια και 11άρι στη Ματθίλδη.

Τέλος, ο Μιχάλης Ρέππας ψήφισε ως εξής: 7άρι σε Μπέττυ και Κατερίνα, 8άρι σε Λευτέρη και Θανάση, 9άρι σε Ίαν και Κρατερό, 10άρι σε Ησαΐα και Κώστα, 12άρι στην Τάνια και 11άρι στη Ματθίλδη.

Η ψηφοφορία των παικτών

Με τη σειρά τους οι παίκτες ψήφισαν τους συμπαίκτες τους και έδωσαν το 5άρι τους. Η  Κατερίνα Στικούδη, ο Λευτέρης Ελευθερίου, η Μπέττυ Μαγγίρα, ο Θανάσης Αλευράς ψήφισαν την Τάνια Μπρεάζου. Ο Ησαϊας Ματιάμπα, ο Ίαν Στρατής, ο Κώστας Δόξας και ο Κρατερός Κατσούλης ψήφισαν τη Ματθίλδη Ματθίλδη. Η Τάνια ψήφισε την Κατερίνα Στικούδη και η Ματθίλδη Μαγγίρα  ψήφισε τη Μπέττυ Μαγγίρα.

https://streamable.com/ycguqk

Όσο για το τελικό αποτέλεσμα; Το κοινό που παρακολούθησε μέσω zoom το επεισόδιο ψήφισε ως εξής:

3 βαθμοί στον Ησαΐα Ματιάμπα,

4 βαθμοί στη Ματθίλδη Μαγγίρα,

5 βαθμοί στην Κατερίνα Στικούδη,

6 βαθμοί στον Κρατερό Κατσούλη,

7 βαθμοί στη Μπέττυ Μαγγίρα,

8 βαθμοί στην Τάνια Μπρεάζου,

9 βαθμοί στον Θανάση Αλευρά,

10 βαθμοί στον Ίαν Στρατή,

11 βαθμοί στον Λευτέρη Ελευθερίου,

12 βαθμοί στον Κώστα Δόξα.

Μετά και την ψηφοφορία του κοινού Κώστας και Τάνια ισοψήφησαν με τον πρώτο να κερδίζει λόγω της προτίμησης του κοινού.

https://streamable.com/wonc20

Δείτε τι έδειξε το μπάζερ για την επόμενη εβδομάδα:

https://streamable.com/o6sall