YFSF – Ημιτελικός: Ο νικητής της βραδιάς – Αυτοί είναι οι 4 φιναλίστ για τον τελικό
Νέα

YFSF – Ημιτελικός: Ο νικητής της βραδιάς – Αυτοί είναι οι 4 φιναλίστ για τον τελικό

YFSF – Ημιτελικός: Ο νικητής της βραδιάς – Αυτοί είναι οι 4 φιναλίστ για τον τελικό

 Η ανακοίνωση της Μαρίας Μπεκατώρου

Στην τελική ευθεία μπαίνει το Your Face Sounds Familiar καθώς μετά τον εντυπωσιακό αποψινό ημιτελικό του σόου μεταμορφώσεων έρχεται ο μεγάλος τελικός. Η Μαρία Μπεκατώρου ανακοίνωσε τη βαθμολογία της βραδιάς, τον μεγάλο νικητή, αλλά και τους φιναλίστ για την επόμενη Κυριακή.

Η ώρα της βαθμολογίας

Τα 7άρια του Τάκη Ζαχαράτου πήγαν σε Κρατερό Κατσούλη και Μπέττυ Μαγγίρα, τα 8άρια σε Λευτέρη Ελευθερίου και Ησαΐα Ματιάμπα, τα 9άρια σε Ίαν Στρατή και Κατερίνα Στικούδη, το 10άρι στον Θανάση Αλευρά, το 11άρι στη Ματθίλδη Μαγγίρα και το 12άρι στην Τάνια Μπρεάζου.

Τα 7άρια της Κατερίνας Παπουτσάκη πήγαν στη Μπέττυ και στον Ίαν, τα 8άρια σε Κρατερό και Λευτέρη, τα 9άρια σε Ησαΐα και Θανάση, το 10άρι στην Κατερίνα, το 11άρι στην Τάνια και το 12άρι στη Ματθίλδη.

Ο Κωστής Μαραβέγιας έδωσε τα 7άρια σε Ίαν και Ησαΐα, τα 8άρια σε Κρατερό και Μπέττυ, τα 9άρια σε Λευτέρη και Ματθίλδη, το 10άρι στην Κατερίνα, το 11άρι στον Θανάση και το 12άρι στην Τάνια.

Τέλος, ο Μιχάλης Ρέππας έδωσε τα 7άρια σε Ησαΐα και Ίαν, τα 8άρια σε Λευτέρη και Κρατερό, τα 9άρια στις αδελφές Μαγγίρα, το 10άρι στον Θανάση, το 11άρι στην Κατερίνα και το 12άρι στην Τάνια.

https://streamable.com/y1biet

Η βαθμολογία των παικτών

Ο Λευτέρης, η Μπέττυ, ο Ησαΐας, ο Ίαν, ο Κρατερός και η Κατερίνα έδωσαν το 5άρι στη Ματθίλδη. Η Τάνια έδωσε το 5άρι στον Θανάση και η Ματθίλδη έδωσε το 5άρι της στην Τάνια.

https://streamable.com/v4go1a

Ακολούθησε η ψηφοφορία του κοινού και νικήτρια της βραδιάς ήταν η Ματθίλδη Μαγγίρα.

https://streamable.com/x4uaq5

Οι φιναλίστ για τον μεγάλο τελικό

Η Μαρία Μπεκατώρου, όμως, ανακοίνωσε και τους φιναλίστ για τον τελικό της Κυριακής που συγκέντρωσαν τις υψηλότερες βαθμολογίες από όλα τα επεισόδια.

Και αυτοί ήταν: ο Θανάσης Αλευράς, ο Ίαν Στρατής, η Τάνια Μπρεάζου και ο Ησαΐας Ματιάμπα.

https://streamable.com/nkffzm