YFSF: Το πρόβλημα υγείας της Ματθίλδης Μαγγίρα και το ενδεχόμενο ενός παιδιού για την Κατερίνα Στικούδη
Νέα

YFSF: Το πρόβλημα υγείας της Ματθίλδης Μαγγίρα και το ενδεχόμενο ενός παιδιού για την Κατερίνα Στικούδη

YFSF: Το πρόβλημα υγείας της Ματθίλδης Μαγγίρα και το ενδεχόμενο ενός παιδιού για την Κατερίνα Στικούδη

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνει και η Μπεκατώρου μετά την καραντίνα;

Στα γυρίσματα του νέου επεισοδίου για το YFSF μετά τις αναβολές λόγω κρουσμάτων κορονοϊού βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής Happy Day και συνάντησε τους συμμετέχοντες του σόου.

«Υπάρχει ένα άγχος δεν μπορώ να το κρύψω. Αυτό που μου έχει λείψει είναι η ξεγνοιασιά και η ανεμελιά της καθημερινότητας. Το ότι δεν μπορώ να πάω εκεί που θέλω, την ώρα που θέλω. Το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι να συναντηθώ με τις φίλες μου να πιούμε τα coctail μας», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπεκατώρου.

Ο Θανάσης Αλευράς μίλησε για το τι θα ήθελε να κάνει στην τηλεόραση: «Θα παρουσίαζα τηλεπαιχνίδι. Οι προτάσεις που μου έχουν γίνει για ψυχαγωγία ήταν άλλα ντ’ άλλων. Εγώ να παίζω θέλω δεν θέλω να κρίνω».

Ενώ, η Τάνια Μπρεάζου μίλησε για το όνειρο της Eurovision: «Θα ήθελα να πάω στη Eurovision. Πιστεύω ό,τι είναι να γίνει θα γίνει στην ώρα του».

Ωστόσο, έγινε και κάποια αναφορά στη διατροφή της καραντίνας.  «Το κορμί θέλει πολύ πείνα. Τρώω, πώς δεν τρώω, είναι το σκαρί μου τέτοιο», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα, ενώ ο Ησαΐας Ματιάμπα ανέφερε: «Αν αφεθείς θα βάλεις κιλά. Συνέχεια λέω στον εαυτό μου τα παράκανες με τα κιλά σου».

Ο Λευτέρης Ελευθερίου μίλησε για την οικονομική του κατάσταση και τα δάνεια που αποπληρώνει ακόμη, αλλά και στον Κώστα Δόξα.

Η Κατερίνα Στικούδη αναφέρθηκε στον σύζυγό της λέγοντας: «Έχω έναν άνδρα που με φροντίζει και με προσέχει. Μαγειρεύει εξαιρετικό γλυκόξινο, απλώνει φύλλο. Νιώθω πάρα πολύ τυχερή γυναίκα» και πρόσθεσε για το ενδεχόμενο ενός παιδιού: «Θα γίνουν όλα αυτά. Δεν είναι ώρα για τέτοιες ανακοινώσεις. Ακόμη κι αν έχω σκεφτεί κάτι τέτοιο δεν θα το ανακοινώσω»

Τέλος, η Ματθίλδη Μαγγίρα αναφέρθηκε στην αλλαγή του look της και τη μπλε ρίζα στο μαλλί της: «Μου άρεσε ως ιδέα το μπλε μαλλί. Η αύρα μας έχει ένα οινοπνευματί χρώμα και μετά αρχίζει να ανοίγει και να φωτίζει. Θα το κάνω σιγά σιγά όλο το μαλλί μπλε», είπε.

Ενώ αναφέρθηκε και στην περιπέτεια υγείας που είχε: «Είχα βγάλει έναν όζο στη μία μου χορδή. Όλα εντάξει τώρα. Ακόμη δεν έχω φθάσει στη φυσική κατάσταση της φωνής μου που είχα».

https://streamable.com/ry9ret