Your Face Sounds Familiar: Επιστρέφει αλλά με λιγότερα επεισόδια
Stay tuned

Your Face Sounds Familiar: Επιστρέφει αλλά με λιγότερα επεισόδια

Your Face Sounds Familiar: Επιστρέφει αλλά με λιγότερα επεισόδια

Όλο το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου από τον ΑΝΤ1

Ύστερα από διακοπή δύο εβδομάδων το Your Face Sounds Familiar επιστρέφει αυτή την Κυριακή στον ΑΝΤ1.

Οι άνθρωποι της παραγωγής έστειλαν μήνυμα σε όλους τους συνεργάτες ότι το γύρισμα, Θεού θέλοντος και covid επιτρέποντος, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη. Βέβαια, αυτό προϋποθέτει ότι τα τεστ που θα κάνουν όλοι οι συμμετέχοντες θα είναι αρνητικά.Θυμίζουμε ότι πριν από δύο εβδομάδες μια γυναίκα από τους συμμετέχοντες διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό και γι αυτό τα γυρίσματα πάγωσαν.

Βέβαια, η εξέλιξη αυτή επηρεάζει τον αριθμό των επεισοδίων. Η αρχική πρόταση όταν το κανάλι πήρε την απόφαση να κάνει το All Star Your Face Sounds Familiar ήταν να γυριστούν 14 επεισόδια. Ωστόσο, η έναρξη του σόου καθυστέρησε γιατί βρέθηκε κρούσμα κορονοϊού και έτσι τα 14 επεισόδια έγιναν 12.

Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο σταθμός προσανατολίζεται τώρα στο να βγάλει 10 επεισόδια, αφού χάθηκαν δύο εβδομάδες γυρισμάτων. Δυστυχώς, τα επεισόδια που χάθηκαν δεν μπορούν να αναπληρωθούν καθώς το σόου μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1 πρέπει να έχει ολοκληρωθεί την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο ΑΝΤ1 έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα του Euro, το οποίο ξεκινάει στις 11 Ιουνίου. Έτσι, όλο το πρόγραμμα του σταθμού θα προσαρμοστεί ανάλογα εκείνες τις ημέρες. Μάλιστα, στις αρχές Ιουνίου θα τελειώσουν και το «Ρουκ Ζουκ», αλλά και το Still Standing αφού τα μεσημέρια θα είναι αφιερωμένα στο ποδόσφαιρο.