Your Face Sounds Familiar – Τελευταία εξέλιξη: Αναβάλλεται για άλλη μία φορά!
Stay tuned

Your Face Sounds Familiar – Τελευταία εξέλιξη: Αναβάλλεται για άλλη μία φορά!

Your Face Sounds Familiar – Τελευταία εξέλιξη: Αναβάλλεται για άλλη μία φορά!

Όλες οι πληροφορίες

Ούτε αυτή την Κυριακή θα δούμε το Your Face Sounds Familiar! Δυστυχώς, ο Covid δεν αστειεύεται και ειδικά οι μεγάλες και πολυπρόσωπες παραγωγές, όπως είναι το σόου μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1, αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα.

Θυμίζουμε ότι την προηγούμενη Τετάρτη το γύρισμα ματαιώθηκε, καθώς στα τεστ που έγιναν στην είσοδο του στούντιο διαπιστώθηκε ότι ένας από τους συμμετέχοντες ήταν θετικός στον κορονοϊό. Το τεστ επαναλήφθηκε για σιγουριά αλλά το αποτέλεσμα ήταν ίδιο.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κάνουν αλλεπάλληλα τεστ και όσοι εμπλέκονται με το συγκεκριμένο σόου και δόθηκε εντολή να επαναληφθούν τη Δευτέρα. Έτσι, την προηγούμενη Κυριακή το σόου δεν βγήκε στον αέρα και η παραγωγή ήλπιζε να γίνει το γύρισμα αύριο για να έχει επεισόδιο για αυτή την Κυριακή.

Δυστυχώς όμως τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που περίμεναν και έτσι πριν από λίγο οι άνθρωποι της παραγωγής ενημέρωσαν τους συνεργάτες τους ότι το γύρισμα δεν θα γίνει. Μην ξεχνάμε ότι στο Your Face Sounds Familiar λαμβάνουν μέρος εννέα παίκτες και make up artists και κομμωτές που δουλεύουν σε πολλές τηλεοπτικές παραγωγές.

Την ίδια στιγμή στον ΣΚΑΪ, ο Νίκος Μουτσινάς και το «Καλό μεσημεράκι» δεν θα βγει ούτε αυτή την εβδομάδα. Η εκπομπή σταμάτησε την προηγούμενη Παρασκευή και περιμένουν να δουν τι θα γίνει για να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.