Υπόθεση Δημήτρη Λιγνάδη – Αλί: Ο ένας εκ των μηνυτών αποκαλύπτει –  «Λέει ψέματα ότι δεν με γνωρίζει. Παρουσιάσαμε στοιχεία στο δικαστήριο»
Τηλεόραση

Υπόθεση Δημήτρη Λιγνάδη – Αλί: Ο ένας εκ των μηνυτών αποκαλύπτει – «Λέει ψέματα ότι δεν με γνωρίζει. Παρουσιάσαμε στοιχεία στο δικαστήριο»

Υπόθεση Δημήτρη Λιγνάδη – Αλί: Ο ένας εκ των μηνυτών αποκαλύπτει –  «Λέει ψέματα ότι δεν με γνωρίζει. Παρουσιάσαμε στοιχεία στο δικαστήριο»

Κατηγορηματικό «όχι» του ΚΕΘΕΑ για την ενίσχυση μέσα από παράστασή του

Ακόμα μία θεατρική παράσταση φαίνεται ότι θέλει να ανεβάσει ο Δημήτρης Λιγνάδης και μάλιστα στις φυλακές Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο σκηνοθέτης αιτήθηκε για να προχωρήσει το έργο του και μάλιστα ζήτησε να το κάνει για να βοηθήσει οικονομικά την θεατρική ομάδα του ΚΕΘΕΑ,.

Κάτι τέτοιο πάντως, από πλευράς ΚΕΘΕΑ τουλάχιστον δεν είναι αποδεκτό και μάλιστα το Κέντρο Θεραπείας έδωσε κατηγορηματική απάντηση, στο ότι αρνείται την οποιαδήποτε βοήθεια από τον συγκεκριμένο άνθρωπο.

Ο Αλί αποκλειστικά στη «Super Κατερίνα»

Ένας εκ των μηνυτών του Δημήτρη Λιγνάδη, ο Αλί, μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και απάντησε στον Αλέξη Κούγια και στα όσα υποστηρίζει η πλευρά του καλλιτέχνη, ότι δεν τον  γνωρίζει.

«Είμαι μόνιμος κάτοικος αυτού εδώ του πλανήτη. Στον πλανήτη αυτό που δικάζεται ο παιδοβιαστής των τριών ανηλίκων και ενός ενήλικα. Μεταξύ των οποίων και εγώ σε ηλικία 15 ετών. Έχω έρθει στο ελληνικό δικαστήριο για να καταθέσω αυτό. Για εμένα εκεί είναι η ουσία. Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε πως δεν με γνωρίζει και ήδη παρουσιάσαμε στοιχεία στο δικαστήριο που αποδεικνύουν πως λέει ψέματα. Αναμένονται κι άλλα πολλά…».

Η απάντηση του Αλέξη Κούγια

Ο Αλέξης Κούγιας αποκάλυψε τι θα πει στο δικαστήριο του Δημήτρη Λιγνάδη και σχολίασε τις δηλώσεις του Αλί, χαρακτηρίζοντάς τον «διεθνή απατεώνα».