Υποχθόνιος: «Πήγα στο ΚΕΘΕΑ γιατί νόμιζα ότι είχα θέμα με το αλκοόλ»
Νέα

Υποχθόνιος: «Πήγα στο ΚΕΘΕΑ γιατί νόμιζα ότι είχα θέμα με το αλκοόλ»

Υποχθόνιος: «Πήγα στο ΚΕΘΕΑ γιατί νόμιζα ότι είχα θέμα με το αλκοόλ»

Οι κόντρες και τα λάθη του

Καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2Night Show ήταν ο γνωστός ράπερ Υποχθόνιος, ο οποίος μίλησε για την απόφασή του να σταματήσει να βγάζει άλμπουμ, την εμπειρία του στο ΚΕΘΕΑ αλλά και τις κόντρες του.

«Πήγα στο ΚΕΘΕΑ της Κοζάνης γιατί νόμιζα ότι είχα θέμα με τον αλκοόλ. Έκανα 3 συνεδρίες και μου είπαν να φύγω γιατί δεν είχα πρόβλημα. Μου λένε φύγε από εδώ, έχουμε σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε. Αυτό έγινε και κάθεται ο καθένας και λέει… Αυτό ήταν εσκεμμένο που έγινε», εξήγησε ο «Ύπο» και μίλησε για το λάθος που έχει κάνει με τον γιο του Λεκτικού:

«Στεναχωρήθηκα με αυτά που είπα στον Μαρνέζο. Υπέρβαλα και παραφέρθηκα. Είναι καλό παιδί, ήταν δικό μου λάθος».

Ο Υποχθόνιος από εδώ και στο εξής δεν θα βγάζει άλμπουμ παρά μόνο singles, ενώ σχολίασε τα νέα παιδιά που ασχολούνται με τη rap μουσική.

«Τα παιδιά λόγω της μόρφωσης ή της παιδείας τους, ή αυτό που ζουν αυτή τη στιγμή μπορεί να βλέπουν τον Ύπο ως σάκο του μποξ. Πάει σε λάθος πλευρά κι αυτό βγαίνει από την κλεισούρα. Ξεσπάει σε αυτό ο ράπερ και δεν έχει νόημα αυτό στη μουσική».

Όσον αφορά στην εταιρία Capital δήλωσε: «Την έκανα εγώ αλλά πλέον ανήκει σε άλλη δισκογραφική. Είναι label. Φίλος μου χωρίς να με ρωτήσει την πήρε και συνεργάστηκε με άλλον. Ετοιμάζω άλλη εταιρία τώρα».

Αναφορικά με την προσωπική του ζωή:  «Έχω την πιο όμορφη κοπέλα του κόσμου. Θα ήθελα να κάνω οικογένεια».

Για την κόντρα του με τον διευθυντή του γραφείου τύπου της Ν.Δ Νίκο Ρωμανό, τόνισε ότι τα βρήκαν και μάλιστα του ευχήθηκε χρόνια πολλά και για τα γενέθλιά του.

Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι έχει κάνει πολλά λάθη, ωστόσο είναι πάντα διαθέσιμος να τα συζητήσεις.

https://streamable.com/gj5sc6