Υβόννη Μπόσνιακ – Αντώνης Ρέμος: Στο πάρκο με την κόρη τους
Ελλάδα

Υβόννη Μπόσνιακ – Αντώνης Ρέμος: Στο πάρκο με την κόρη τους

Υβόννη Μπόσνιακ – Αντώνης Ρέμος: Στο πάρκο με την κόρη τους

Η μικρή Ελένη έπαιξε στις κούνιες με τους δύο γονείς τους

Κλειστά παραμένουν τα σχολεία όλης της χώρας, εκτός των λυκείων και η κόρη της Υββόνης Μπόσνιακ και του Αντώνη Ρέμου, όπως και όλα τα μικρότερα παιδιά, αναζητούν διεξόδους για να περάσουν την ώρα τους, μετά από έναν χρόνο καραντίνας, με μικρά διαλείμματα.

Η περίοδος αυτή για τα παιδάκια είναι εξαιρετικά δύσκολη, καθώς πέραν από τη μάθηση, έχουν χάσει τους φίλους τους και έχουν ξεχάσει τι θα πει παιχνίδι και ξέγνοιαστες στιγμές.

Αυτό προσπαθούν να προσφέρουν στην 6χρονη κόρη τους Ελένη, η σχεδιάστρια και μέλος της επιτροπής των ειδικών της εκπομπής Style Me Up, που προβάλλεται στο Open και ο διάσημος Έλληνας ερμηνευτής.

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού OK! που κυκλοφορεί με «ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο» «έπιασε» το ζευγάρι και την μικρή στο πάρκο της Πλατείας Εσπερίδων στη Γλυφάδα, με την Ελενίτσα να απολαμβάνει το παιχνίδι στις κούνιες. Η Υββόνη ήταν εκείνη που συνόδευσε την κόρη της, ενώ στη συνέχεια έφτασε και ο Αντώνης στο πάρκο αναψυχής.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Dot. τον Ιανουάριο η Υβόννη Μπόσνιακ εξομολογήθηκε για την κόρη της: «Όταν την κράτησα στην αγκαλιά μου, σκεφτόμουν για ποιο λόγο ζούσα πριν. Γι’ αυτό λέω ότι πριν από την Ελένη απλά υπήρχα και τώρα ζω».

Αντίστοιχα ο Αντώνης Ρέμος σε δηλώσεις του στο Καλύτερα δε γίνεται! τον Φεβρουάριο αποκάλυψε: «Έχω τραγουδήσει μπροστά σε πάρα πολύ κόσμο, αλλά όταν ήταν εκεί η Ελένη το τρακ που ένιωσα δεν περιγράφεται. Δεν μπορούσα να αρθρώσω λέξη, κράταγα με δυσκολία τα δάκρυά μου!».