Ζενεβιέβ Μαζαρί: Θα συμμετέχει η Κάτια Ζυγούλη στο GNTM 4;
Νέα

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Θα συμμετέχει η Κάτια Ζυγούλη στο GNTM 4;

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Θα συμμετέχει η Κάτια Ζυγούλη στο GNTM 4;

Τι είπε για τα παιδικά της χρόνια, το reality μόδας και τι «εξομολογήθηκε»

Αυστηρή μαμά και δασκάλα, η Ζενεβιέβ Μαζαρί μίλησε για τα παιδικά της χρόνια και τα προβλήματα που αντιμετώπιζε, τη δυσλεξία και τη ΔΕΠΥ και απάντησε για το GTM, το οποίο δεν θα άφηνε για να κάνει δική της εκπομπή.

Το όνομά της δεν τη βοήθησε στα παιδικά της χρόνια, γιατί δεν ήταν συνηθισμένο. «Δεν βοήθησε σε όλα αυτά τα κόμπλεξ που έχεις μικρός. Την εφηβεία, τα σπυράκια, το ότι ήμουν πολύ ψηλή και αδύνατη, να έχω κι αυτό. Να βγαίνω στο διάλλειμα και να με φωνάζουν Γουαδαλαχάρα» είπε και αναφέρθηκε στο GNTM και τον νέο της ρόλο.

«Εμένα αυτό που μου άρεσε ήταν η αποστολή, δηλαδή η φωτογράφιση, οπότε η κριτική επιτροπή για εμένα ήταν πολύ εύκολο. Δεν έχουμε μιλήσει για το GNTM 4 οπότε δεν ξέρω αν θα έρθει η Κάτια Ζυγούλη κι εγώ θα επιστρέψω στη θέση μου. Γενικά είμαι αυστηρή δεν αστειεύομαι. Δεν θέλω να θεωρείται ότι ήμουν μοντέλο, γιατί το μόντελινγκ είναι επάγγελμα».

Η Ζενεβιέβ έχει δυσλεξία και ΔΕΠΥ. «Το “βαριέμαι” που έγινε viral, είναι η αλήθεια μου», δήλωσε στην εκπομπή After Dark και τον Θέμη Γεωργαντά και συνέχισε: «Το να έχεις πρόβλημα και στον γραπτό και στον προφορικό λόγο δεν σε βοηθάει στα σχολικά σου χρόνια. Έχω μάθει να περνάω καλά με αυτό και να αυτοσαρκάζομαι».

Σαν μαμά είναι πολύ αυστηρή. Ο έρωτας της με τον σύντροφό της προέκυψε αμέσως όπως και η συγκατοίκηση.

https://streamable.com/31tut4

«Είμαι ανταγωνιστική και αυτό μου αρέσει και σε μένα και στη Βίκυ. Δεν θα κάνει καμία πίσω στην άποψή της. Είμαστε έτσι από τότε που δουλεύουμε μαζί στη σχολή . Δεν κάνει καμία πίσω», είπε.

Ο Θέμης Γεωργαντάς ανακοίνωσε το παιχνίδι Show me your phone και η ίδια σοκαρίστηκε που θα ψαχούλευαν το κινητό της.

«Άργησα πάρα πολύ να βρω τους ανθρώπους που θέλω να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου. Δεν έχω κολλητούς από μικρή. Με τις παρέες μου ταιριάζω σε οποιαδήποτε συνθήκη».

https://streamable.com/ib75vb

Εξομολογητήριο

Κράτησε όλους τους κανόνες της καραντίνας. Δεν έχει υπάρξει ποτέ κανένας τσακωμός που να μην έχει μαθευτεί, ενώ έχει ποζάρει πολλές φορές sexy μπροστά στον φωτογραφικό φακό του άντρα της.

Έχει δουλέψει σε σουπερμάρκετ και βενζινάδικο, ενώ μισεί τον γυμνισμό. Δεν θα άφηνε το GNTM για να κάνει δική της εκπομπή ενώ αν θα άλλαζε κάτι πάνω της είναι η μύτη της.

https://streamable.com/20dk4z