Ζέτα Μακρυπούλια: Η απάντηση για το τηλεοπτικό της μέλλον – «Αυτή τη φορά θέλω να σκεφτώ πολύ σοβαρά τι θα κάνω»
Νέα

Ζέτα Μακρυπούλια: Η απάντηση για το τηλεοπτικό της μέλλον – «Αυτή τη φορά θέλω να σκεφτώ πολύ σοβαρά τι θα κάνω»

Ζέτα Μακρυπούλια: Η απάντηση για το τηλεοπτικό της μέλλον – «Αυτή τη φορά θέλω να σκεφτώ πολύ σοβαρά τι θα κάνω»

Τι είπε για το μέλλον της στον ΑΝΤ1

Η Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε στο «Καλυτερα Δε Γίνεται» και αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1, την ανανέωση του συμβολαίου της, την προσωπική της ζωή, τη σάτιρα που δέχεται αλλά και το ζήτημα που έχει προκύψει με τα πτυχία των καλλιτεχνών.

«Είναι καλό το κόνσεπτ, είναι ένα παρεΐστικο παιχνίδι, εγώ απλώς κάνω ότι μπορώ για να νιώσουν ωραία οι παίκτες και να το ζήσουν ωραία. Είναι ευχάριστο που μια εκπομπή χαράς διατηρείται μέσα σε όλα αυτά που συμβαίνουν. Εγώ τα νούμερα δεν τα κοιτάω, απλώς ενημερώνομαι μια φορά τον μήνα ή δυο, ενώ ετοιμάζομαι στο καμαρίνι μου, αν εξακολουθούμε να πηγαίνουμε καλά», είπε αρχικά στον Χάρη Λεμπιδάκη και συνέχισε:

«Επειδή είμαι πάρα πολλά χρόνια στην τηλεόραση έχω καταλάβει ότι θα κάνεις πράγματα που θα πάνε πολύ καλά, αλλά μπορεί να κάνεις και πράγματα που θα πάνε λιγότερο καλά. Το θέμα είναι να εξελίσσεσαι και να καταλαβαίνει ο κάθε εργοδότης με ποιον άνθρωπο έχει να κάνει και τι μπορεί να του δώσει στο μέλλον. Δεν μπορεί να κρίνεις από μία μόνο εκπομπή, γιατί είναι πολλοί οι παράγοντες που μπορεί να μην πάει τόσο καλά».

Για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν: «Το συμβόλαιό μου τελειώνει στα τέλη Μαίου, μία πρώτη πρώτη κουβέντα έχω κάνει με το κανάλι οπότε δεν μπορώ να απαντήσω με το κανάλι. Μακάρι να είχα κι εγώ μια σίγουρη απάντηση για το τι θα κάνω στο μέλλον, ακόμα είναι κάτι που το σκέφτομαι, θέλω να το σκεφτώ πολύ σοβαρά αυτή τη φορά και να δούμε. Είναι μία δύσκολη χρονιά φέτος, όσον αφορά στις αποφάσεις που πρέπει να πάρω στη ζωή μου, μία είναι και αυτή. Θα το συζητήσουμε με το κανάλι, είναι μια σχέση που κρατάει πάρα πολλά χρόνια και όπως όλες οι μακροχρόνιες σχέσεις, θέλουν λίγο επαναπροσδιορισμό».

Για το αν της έχουν λείψει τα ταξίδια, απάντησε: «Δε θέλω να είμαι αχάριστη γιατί τα τελευταία τουλάχιστον δυο χρόνια έχω κάνει αρκετά ταξίδια αλλά, επειδή είχα χρόνια να τα κάνω αυτά τα ταξίδια, τώρα έχω καλομάθει, θέλω κι άλλο».

Για το αν διανύει μια περίοδο μοναξιάς, τόνισε: «Ε, εντάξει, μοναξιάς. Ωραία είναι η μοναξιά. Χρήσιμη είναι η μοναξιά. Έχω τους φίλους μου, έχω τους συνεργάτες μου. Εξαρτάται τη διάθεση».