Ζήνα Κουτσελίνη: Επέστρεψε για γύρισμα στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου – «Έπρεπε να κλείσουμε όμορφα αυτόν τον κύκλο»
Νέα

Ζήνα Κουτσελίνη: Επέστρεψε για γύρισμα στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου – «Έπρεπε να κλείσουμε όμορφα αυτόν τον κύκλο»

Ζήνα Κουτσελίνη: Επέστρεψε για γύρισμα στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου – «Έπρεπε να κλείσουμε όμορφα αυτόν τον κύκλο»

Τι είπε για τις «Σφήκες», την Κορομηλά, τον Βαρθακούρη και την κόρη της

Πριν από λίγους μήνες η αποχώρησή της από το γύρισμα της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου The 2night Show είχε γίνει μεγάλο θέμα συζήτησης με τη Ζήνα Κουτσελίνη και τον παρουσιαστή να παραδέχονται πως οι σχέσεις τους παραμένουν πολύ καλές, ακόμη και μετά το ατυχές περιστατικός με τις «Σφήκες» και την ενόχληση της. Έτσι, όπως όλα δείχνουν η Ζήνα επέστρεψε για γύρισμα στην εκπομπή και μίλησε στην κάμερα του Happy Day για τη συνέντευξη που θα δώσει στον καλό της φίλο Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Με τον Γρηγόρη έχουμε μια πολύ καλή σχέση. Με στήριξε στα δύσκολα, όταν ήμουν βυθισμένη στον καναπέ μου και κρίνω ότι επειδή δεν έχω να μοιράσω τίποτα μαζί του, παρά μόνο αγάπες και αγκαλιές, έπρεπε να κλείσουμε όμορφα αυτόν τον κύκλο και να μην αφήσουμε κενά, ώστε να μπαίνουν κλέφτες στη σχέση μας», είπε αρχικά η Ζήνα Κουτσελίνη.

Και ξεκαθάρισε: «Δεν θα περάσω από τις “Σφήκες” αυτήν τη φορά, πρέπει να γίνει το γύρισμα. Δεν ξέρω κάτι τέτοιο».

Για τη συνεργασία της με το Star και το αν θα συνεχίσει και την επόμενη τηλεοπτική χρονιά στον σταθμό, είπε: «Τις συζητήσεις τις κάνω τέλη Μαΐου, αρχές Ιουνίου και πάντα έχω μονοετές συμβόλαιο.  Αν δεν υπάρχει ζεστή σχέση και από τις δυο πλευρές καλό είναι να φεύγω ή να με διώχνουν. Η εκπομπή που έχουμε στήσει όλα αυτά τα χρόνια είναι επιτυχημένη, γιατί στηρίζεται στην αγάπη και στην αγκαλιά του κόσμου».

Για τα νούμερα τηλεθέασης ανέφερε: «Εγώ κοιτάζω τα νούμερα στο τέλος του κάθε μήνα. Θα πρέπει να έχουμε δουλειά και τον επόμενο μήνα. Η τηλεόραση δεν είναι ούτε οίκος ευγηρίας -κάποιες πρέπει να φεύγουμε- ούτε τράπεζα».

Σε ερώτηση για το πώς είδε την επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά, απάντησε: «Εμένα η Ρούλα μου αρέσει πάρα πολύ. Θεωρώ ότι είναι μια παρουσία που αξίζει να είναι στην  τηλεόραση, όπως και ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Σε αυτό που είδα ήταν λίγη Ρούλα και πολύ Αντώνης. Ήταν μια εκπομπή του Αντώνη Ρέμου με καλεσμένη τη Ρούλα Κορομηλά. Είδα ότι άφησε χώρο στον νέο Αντώνη Ρέμο».

Ενώ, για τον Χάρη Βαρθακούρη, δήλωσε: «Στον Χάρη Βαρθακούρη δεν πήγαινε το συγκεκριμένο προϊόν (σ.σ. Big Brother). Ίσως αυτό που θα κάνει με την Αντελίνα να είναι καλύτερο. Σε “ρουφά” η σκηνή κάποιες φορές».

Τέλος, μίλησε και για την κόρη της και αποκάλυψε: «Η κόρη μου βλέπει εκπομπές, τα σχολιάζει όλα. Εμένα δεν με βλέπει, βλέπει Ηλιάνα Παπαγεωργίου».

https://streamable.com/uys3u0