Ζήνα Κουτσελίνη: «Οι “Σφήκες” δεν μου είπαν μια συγγνώμη»
Νέα

Ζήνα Κουτσελίνη: «Οι “Σφήκες” δεν μου είπαν μια συγγνώμη»

Ζήνα Κουτσελίνη: «Οι “Σφήκες” δεν μου είπαν μια συγγνώμη»

Αποκάλυψε γιατί είχε φύγει από την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» μίλησε η Ζήνα Κουτσελίνη και αναφέρθηκε στο περιστατικό που έγινε πριν από λίγο καιρό στο γύρισμα της εκπομπής The 2night Show με τις «Σφήκες» . Η παρουσιάστρια του Star βρέθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη για να δώσει τελικά τη συνέντευξη που είχε υποσχεθεί, αλλά δεν συναντήθηκε με τις:
Χρύσα Κατσαρίνη, Super Κική και Φελίσια Τσαλαπάτη.

Σε ερώτηση μάλιστα, της δημοσιογράφου αν υπήρξε επικοινωνία με τα τρία κορίτσια απάντησε: «Είχα έναν εσωτερικό θυμό και δεν θα ήμουν καλή στη συνέντευξη. Πήρε όμως μεγάλη διάσταση και δεν μπορέσαμε να το μαζέψουμε. Θα επιθυμούσα να μην περάσω από τις “Σφήκες”. Δεν μου είπαν ποτέ μια συγγνώμη. Δεν έγινε κανένα τηλεφώνημα. Ενδεχομένως όμως κι εκείνες να ένιωθαν άβολα φοβούμενες ότι θα το έκλεινα».

Ενώ, λίγο νωρίτερα, αναφερόμενη στην Τατιάνα Στεφανίδου είπε: «Αν δεν ήταν στον Alpha θα ήταν σε ένα άλλο κανάλι. Θα ήταν στο Mega, θα ήταν κάπου. Δεν μπορείς να σβήσεις την Τατιάνα Στεφανίδου από τον χάρτη. Το θέμα είναι να είσαι ανταγωνιστής με αξιοπρέπεια. Αυτό για εμένα είναι το σημαντικό και θεωρώ ότι έχω σταθεί σε αυτήν τη ζώνη με αξιοπρέπεια απέναντι σε κάθε ανταγωνιστή».

https://streamable.com/fe72bw