Ζήνα Κουτσελίνη: Το μήνυμά της για τον Γιώργο Καραϊβάζ – «10 μήνες και τίποτα»
Νέα

Ζήνα Κουτσελίνη: Το μήνυμά της για τον Γιώργο Καραϊβάζ – «10 μήνες και τίποτα»

Ζήνα Κουτσελίνη: Το μήνυμά της για τον Γιώργο Καραϊβάζ – «10 μήνες και τίποτα»

Η παρουσιάστρια πόσταρε δύο φωτογραφίες στο Instagram

Την αλήθεια και τους ενόχους της δολοφονίας του δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ, αναζητούν ακόμα οι Αρχές, δέκα μήνες από την ημέρα που έπεσε νεκρός στον δρόμο έξω από το σπίτι του, ύστερα από σφαίρες δέχτηκε από δύο άτομα που επέβαιναν σε δίκυκλο.

Ο δημοσιογράφος και επί χρόνια αστυνομικός συντάκτης, ήταν συνεργάτης της Ζήνας Κουτσελίνη, «Αλήθειες με τη Ζήνα», με τη δολοφονία του να τελείται, λίγο μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής, στις 9 Απριλίου, όταν επέστρεφε στο σπίτι του.

Η Ζήνα Κουτσελίνη δεν έχει ξεχάσει τον αγαπημένο της συνεργάτη και μάλιστα, εξέφρασε τη λύπη της που ύστερα από τόσο καιρό, δεν έχουν βρεθεί οι δράστες.

«Το σήμερα, το χθες! Μας λείπεις γαμώτο! Σε μένα, στη Στέλλα, στη Χαρά, στο Σπύρο, στη Μαρίκα, στην Κατερίνα, στη Ρία, στο Στέργιο, στην Έλλη και στην Ελισάβετ, στην Εύη, στη Ρούλα, στο Μαράκι, στην Άννα, στην Ευγενία, στη Ρούλα, στον Πέτρο, στο Γιώργο, στο κοινό, σε όλους μας… 10 μήνες και τίποτα! Προσευχόμαστε Γιώργο μας για την ΑΛΗΘΕΙΑ! Μόνο η πίστη μας απέμεινε… Η θέση σου ζεστή και συνάμα άδεια! Η καρδιά σου ήταν ζεστή και για αυτό είναι εδώ πάντα μαζί μας σε κάθε σύσκεψη, σε κάθε δυσκολία, σε κάθε χαρά μας!», έγραψε η παρουσιάστρια, η οποία ανέβασε δύο φωτογραφίες, η μία εκ των οποίων απεικονίζει ένα κάδρο με το πρόσωπό του, το οποίο κοσμεί έναν από τους τοίχους του στούντιο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zina Koutselini (@zina_koutselini)