Ζώδια: Ανάδρομος Ερμής έως τις 2 Οκτωβρίου 2022 – Ερωτικές επιστροφές και επανασυνδέσεις
ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ανάδρομος Ερμής έως τις 2 Οκτωβρίου 2022 – Ερωτικές επιστροφές και επανασυνδέσεις

Ζώδια: Ανάδρομος Ερμής έως τις 2 Οκτωβρίου 2022 – Ερωτικές επιστροφές και επανασυνδέσεις

Ποιους θα επηρεάσει;

Ανάδρομος Ερμής από τις 10 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου 2022, στα ζώδια του Ζυγού και της Παρθένου και αναμένουμε ερωτικά πισωγυρίσματα και επανασυνδέσεις!

Οι προβλέψεις των ζωδίων από το oroskopos.gr

Κριέ, Δίδυμε, Ζυγέ και Υδροχόε του 1ου δεκαημέρου & Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε και Ιχθύ του 3ου δεκαημέρου, η ώρα για επανασύνδεση είναι τώρα! Επιτέλους ο παρελθοντικός έρωτας που ήθελες να γυρίσει, διεκδικεί να μπει και πάλι στην ζωή σου!

Καρκίνε, Λέοντα και Τοξότη του 1ου δεκαημέρου, Δίδυμε και Ζυγέ του 2ου δεκαημέρου & Δίδυμε, Καρκίνε, Ζυγέ και Σκορπιέ 3ου δεκαημέρου, μπορείς να αναμένεις πολλά μηνύματα, τηλεφωνήματα, ειδήσεις, συναντήσεις, συνομιλίες, με αρκετούς παρελθοντικούς έρωτες! Σου εύχομαι να γυρίσει και ο πρώην που θες λοιπόν!

Παρθένε, Σκορπιέ και Ιχθύ του 1ου δεκαημέρου & Λέοντα, Ζυγέ και Υδροχόε του 3ου δεκαημέρου, σεξ με πρώην αναμένεται!Ακόμα κι αν δεν έρθει επανασύνδεση, τα παθιασμένα πισωγυρίσματα, είναι σίγουρα! Φρόντισε μόνο, να κρατηθεί κρυφό, για να μην δώσεις δικαιώματα για σχόλια!

Ταύρε, Καρκίνε, Λέοντα, Παρθένε, Σκορπιέ, Αιγόκερε και Ιχθύ του 2ου δεκαημέρου, όχι στο ερωτικό παρελθόν! Ο αισθηματικός τομέας, υπόσχεται γνωριμίες, φλερτ, νέα ξεκινήματα και πλήρης ανανέωση στα ερωτικά σου κι όχι παλαιούς έρωτες που σε έχουν πληγώσεις! Μπορείς να απολαύσεις, πάθος συντροφικότητα, αλλά και έναν ολοκαίνουργιο μεγάλο έρωτα!

Ταύρε και Αιγόκερε του 1ου δεκαημέρου, Κριέ και Τοξότη του 2ου δεκαημέρου & Κριέ και Τοξότη του 3ου δεκαημέρου, εργασιακά και πρακτικά θέματα, υποχρεώσεις και εκκρεμότητες της καθημερινότητας, μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου! Ίσως όχι και η πιο ερωτική περίοδος…

Για περισσότερες προβλέψεις μπείτε στο oroskopos.gr