Ζώδια: Γνωρίζεις τον ωροσκόπο του; Ξέρεις και τις κρυφές ερωτικές επιθυμίες του!
ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Γνωρίζεις τον ωροσκόπο του; Ξέρεις και τις κρυφές ερωτικές επιθυμίες του!

Ζώδια: Γνωρίζεις τον ωροσκόπο του; Ξέρεις και τις κρυφές ερωτικές επιθυμίες του!

Ποιες είναι άραγε οι κρυφές ερωτικές επιθυμίες του συντρόφου σας, με βάση τον ωροσκόπο του;

Ποιοι είναι στ’ αλήθεια περιπετειώδεις, ρομαντικοί και ποιοι μοιραίοι ; Όλα αυτά είναι γραμμένο στα άστρα σύμφωνα με τον ωροσκόπο .

Με ωροσκόπο Κριό ο σύντροφος σας ζητά την απόλυτη ερωτική συγχώνευση μαζί σας. Είναι ο τύπος που θέλει να πέσει το πέπλο της νύχτας για να απελευθερωθεί, καθώς οτιδήποτε είναι σκοτεινό, εκπέμπει μυστήριο, είναι κρυφό και απαγορευμένο τον ελκύει. Ερωτική συνεύρεση μέσα στο νερό φαντασίωση του.

Mε ωροσκόπο Ταύρο: Οτιδήποτε περιλαμβάνει την περιπέτεια και γίνεται σε εξωτερικούς χώρους μόνο και μόνο γιατί έτσι θα τον εξιτάρει ο φόβος ότι μπορεί κάποιος να τον δει. Επίσης αρέσκετε σε οποιοδήποτε σεξουαλικό παιχνίδι με τον ηττημένο να υποκύπτει στο νικητή. Ερωτική συνεύρεση μέσα σε αεροπλάνο ή πλοίο η φαντασίωση του. .

Με ωροσκόπο Δίδυμο: Εδώ έχουμε play role όπως του καθηγητή, του διευθυντή… Μη σου πω και του πλανητάρχη. Συνήθως αρέσκονται σε κρυφά προκλητικά εσώρουχα στο χώρο της εργασίας. Με ερωτική φαντασίωση συνευρέση πάνω σε γραφείο ουρανοξύστη, με απεριόριστη θέα τη Νέα Υόρκη.

Με ωροσκόπο Καρκίνο : Εδώ μιλάμε για πολύ πρωτοποριακά πράγματα, συνειδητά και απρόβλεπτα. Σίγουρα το tex σεξ έχει τη τιμητική του, όπως και το τηλεφωνικό ή το διαδικτυακό. Ερωτική φαντασίωση, πολλά βίντεο και φωτογραφίες τραβηγμένες πάνω στις στιγμές πάθους.

Με ωροσκόπο Λέων: Οτιδήποτε ονειρικό ταξιδιάρικο και ονειροπόλο μπορεί να τον συνεπάρει. Η μουσική σίγουρα θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο καθώς επίσης και το πολύ η λίγο αλκοόλ θέλοντας να χάσουν τις αισθήσεις τους για κάποιες στιγμές. Ερωτική φαντασίωση που αλλού, προφανώς μέσα στη θάλασσα.

Με ωροσκόπο Παρθένο: Η αδρεναλίνη θα παίξει καθοριστικό ρόλο σε όλη την εμπειρία μαζί του. Τον εξιτάρει οτιδήποτε αρχέγονο και ανεπιτήδευτο. Ερωτική φαντασίωση σε ένα βουνό, κάνοντας extremesport, γιατί όχι.

Με ωροσκόπο Ζυγό: Ο έρωτας περνάει απ’ το στομάχι και όλα τα υπόλοιπα φυσικά. Απολαμβάνουν το καλό φαγητό σε συνδυασμό με το αργό σεξ. Φρούτα, Σαντιγύ, σοκολάτες και κεράσια θα παίξουν τιμητικό ρόλο κι αυτά. Ερωτική τους φαντασίωση κάτι που να θυμίζει εννιά μίση εβδομάδες.

Με ωροσκόπο Σκορπιό : Όχι εδώ θα δεν θα περιμένετε τα αναμενόμενα. Εδώ χρειάζεται εγρήγορση, πνευματώδεις εναλλαγές και γρηγοράδα. Ερωτική φαντασίωση «Μίλα μου συνέχεια – Μίλα μου βρώμικα».

Με ωροσκόπο Τοξότη : Εδώ η φροντίδα παίρνει τα σκήπτρα για όλη την εξέλιξη. Παροχή στοργής και προδεμ, μαγείρεμα, χάδια, μασάζ και μακαρόνια με κιμά … Ερωτική φαντασίωση με play roll τύπου νοσοκόμα, καμαριέρα και τα λοιπά.

Με ωροσκόπο Αιγόκερω : Εδώ χρειάζεται έντονο φλερτ, προβολή και χλιδάτες συνθήκες. Σουίτα σε πεντάστερο και κατι να γυαλίζει. Ερωτική φαντασίωση με πολλές και διαφορετικές στολές σε prive roll play πάνω σε σκηνή θεάτρου.

Με ωροσκόπο Υδροχόο : Τον εξιτάρει οτιδήποτε extreme καθώς νιώθει ότι θέλει υποταγή πάνω στο κομμάτι αυτό. Ζητά μια σεξουαλική επαφή η οποία έμεινε κρυφή και επομένως ατιμώρητη. Του αρέσει να παίζει ρόλους του γιατρού και της νοσοκόμας.

Με ωροσκόπο Ιχθύ : Οτιδήποτε ρομαντικό τον διεγείρει καθώς και τα ακριβά δαντελωτά εσώρουχα , αρωματικά κεριά, χαλαρή μουσική και φυσικά φίνα σαμπάνια. Ερωτική φαντασίωση με συνεύρεση μέσα σε mall κάνοντας shopping therapy και αγορά ερωτικών αξεσουάρ μαζί του