Ζώδια: Η σύνοδος Αφροδίτης – Δία φέρνει τύχη σε έρωτα και χρήμα!
ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Η σύνοδος Αφροδίτης – Δία φέρνει τύχη σε έρωτα και χρήμα!

Ζώδια: Η σύνοδος Αφροδίτης – Δία φέρνει τύχη σε έρωτα και χρήμα!

Την Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023 η Αφροδίτη και ο Δίας σχηματίζουν τη μεταξύ τους σύνοδο χαρίζοντας σημαντικές ευκαιρίες τύχης, επέκτασης και ανόδου

Ο Μάρτιος ξεκινά με μία άκρως ευεργετική όψη, η οποία και θα προσφέρει γενναιόδωρα τα «καλούδια» της στον έρωτα και στα οικονομικά!

Την Πέμπτη στις 2 Μαρτίου 2023  η Αφροδίτη και ο Δίας από το ζώδιο του Κριού, σχηματίζουν την μεταξύ τους σύνοδο στην 12ο μοίρα του ζωδίου, χαρίζοντας σημαντικές ευκαιρίες τύχης, επέκτασης, ανόδου τόσο στα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους ) , όσο και στους Λέοντες – Υδροχόους , Διδύμους – Τοξότες  του 2ου δεκαημέρου.
Με την σύνοδο Αφροδίτης Δία μπορούμε να προσμένουμε:

Τύχη, Γενναιοδωρία, Χαρά, Απόλαυση!
Νέους έρωτες
Προτάσεις αισθηματικού περιεχομένου που θα προσφέρουν ικανοποίηση! \
Ανακούφιση
Δώρα
Πρόοδος και βελτίωση οικονομικών
Εκπλήρωση επιθυμιών
Χαρούμενη διάθεση
Ανανέωση ζωής

ΚΡΙΟΣ

Έρχονται σπουδαίες, πολλές ευκαιρίες και ανέλπιστα τυχερές καταστάσεις σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Η επιτυχία είναι εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Ορισμένα θετικά γεγονότα, θα σου φέρουν ψυχική και συναισθηματική πληρότητα! Είσαι επιτέλους ξανά πολύ αισιόδοξος και μπορείς τώρα άφοβα να ακολουθήσεις το ένστικτό σου! Επιπλέον παρασκηνιακοί έρωτες ευνοούνται ιδιαίτερα τώρα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η κοινωνικότητα σου και η καλοπροαίρετη συμπεριφορά σου σε φέρνει πιο κοντά στους φίλους σου. Επωφελείσαι πολύ μέσα από τους φιλικούς σου κύκλους, για να πετύχεις ένα όνειρο σου! Πολύ πιθανόν μία φιλία, να εξελιχθεί σε έρωτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι επαγγελματικές ευκαιρίες και προτάσεις θα είναι άπειρες, όπως και οι διακρίσεις ή οι έπαινοι. Μπορείς να διαπρέψεις στην επαγγελματική σου ζωή, να καταφέρεις σταθεροποίηση στην αισθηματική αλλά και να βελτιώσεις την κοινωνική σου εικόνα!

ΛΕΩΝ

Με τόση τύχη, όλα μπορούν να συμβούν τώρα με την αισιοδοξία, την ενέργεια και την κοινωνικότητα που σε διακρίνει! Γνωριμίες, επαφές και μετακινήσεις, ευνοούνται ιδιαίτερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το πάθος σου, η γοητεία και η σεξουαλικότητα σου σε κάνουν ακαταμάχητο! Επιπλέον επιθυμίες ερωτικές και οικονομικές, πραγματοποιούνται.

ΖΥΓΟΣ

Απολαμβάνεις όμορφες ερωτικές στιγμές, βελτίωση ή επισημοποίηση της σχέσης σου και αν είσαι ελεύθερος έρχονται, νέες ουσιαστικές συναισθηματικές γνωριμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Άπειρες θα είναι οι ευκαιρίες και η εύνοια στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και σε θέματα ευεξίας και ομορφιάς! Σχέσεις με συναδέλφους βελτιώνονται και εσύ λάμπεις εμφανισιακά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Χορταίνεις φήμη, γοητεία, τύχη, τέλεια ερωτική ζωή, λάμψη, δημιουργικότητα, κατακτήσεις, εύνοια σε τυχερά παιχνίδια και επιτυχίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα έχεις εύνοια στη οικογενειακή ζωή και θα διορθωθούν σχέσεις που είχαν ίσως κλονιστεί! Θέματα σπιτιού και γενικά ακινήτων βελτιώνονται! Ερωτικά, πιθανόν να έχεις ευκαιρία για επανασύνδεση ή για συγκατοίκηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είσαι ιδιαίτερα δημοφιλής, περιζήτητος και αγαπητός στους κοινωνικούς σου κύκλους και γενικά στις επαφές σου! Εύνοια σε μετακινήσεις, επικοινωνίες και γνωριμίες.

ΙΧΘΥΣ

Μπορείς να αναμένεις οικονομική εύνοια, αλλά και συναισθηματική πληρότητα και σιγουριά. Προσοχή μόνο στις υπερβολές στην κατανάλωση φαγητού.

Για περισσότερα αστρο-θέματα κάνε κλικ στο oroskopos.gr