Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας (4/7-10/7)
ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας (4/7-10/7)

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας (4/7-10/7)

Τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, είναι και πάλι εδώ!

Τα ερωτικά «πρέπει» και «μη» των ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας.

Διαβάστε περισσότερα στο oroskopos.gr

ΚΡΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, καυτές επαφές με το ερωτικό σου παρελθόν θα έχεις! Εσύ του 2ου, απολαμβάνεις νέες γνωριμίες, φλερτ και χαρούμενες ερωτικές εξελίξεις!

Τα «ΜΗ»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, όχι σε γκρίνια και ξεσπάσματα για παλαιά θέματα, που υποτίθεται έχουν ξεπεραστεί! Εσύ του 3ου, επικεντρώσου στα φιλικά σου ζητήματα, που τώρα απαιτούν την άμεση φροντίδα σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, έρχονται πολλές χαρμόσυνες ερωτικές επικοινωνίες, όπως και νέες γνωριμίες!

Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, τα μικροπροβλήματα σε έρωτα, δουλειά και οικογένεια, συνεχίζονται.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 2ο δεκαήμερο, απολαμβάνεις ερωτική τύχη, ομορφιά, κατακτήσεις, εξομολογήσεις και πολλών ειδών επιτυχίες! 3ο δεκαήμερο, ένα μήνυμα, θα επαναφέρει την σιγουριά σου!

Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, ασχολείσαι κυρίως με τα οικονομικά σου, αυτήν την εβδομάδα!

ΚΑΡΚΙΝΟ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1οκαι 2οδεκαήμερο, πρωταγωνιστείς! Φλερτ, πάθος, λάμψη, επιτυχίες, γοητεία, εκπλήξεις και απρόσμενα θετικά γεγονότα!

Τα «ΜΗ»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, όχι στην απαιτητικότητα και την επαναφορά προβλημάτων, δίχως προφανή αιτία! 3ο δεκαήμερο, σε απασχολεί μόνο ο οικονομικός τομέας, τώρα!

ΛΕΩΝ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, ένα μήνυμα ή ένα τηλεφώνημα, από έναν έρωτα παρελθοντικό ή ανεκπλήρωτο, θα σου δώσει μεγάλη χαρά! 2ο δεκαήμερο, ξεπερνάς προβλήματα και απολαμβάνεις εκπλήξεις και θετικές αλλαγές!

Τα «ΜΗ»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, μακριά από απαγορευμένα! Εσύ του 3ου, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις ορισμένες δυσκολίες και ψυχρότητα στην συντροφική ζωή!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, μία εβδομάδα γεμάτη εκπλήξεις είναι εδώ! Αλλαγές, φλερτ και απρόσμενες χαρές στα ερωτικά σου!

Τα «ΜΗ»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, πες όχι στις προκλητικές συμπεριφορές! Εσύ του 3ου, ασχολείσαι με επαγγελματικά προβλήματα!

ΖΥΓΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 2ο δεκαήμερο, άπλετη η ερωτική τύχη αυτήν την εβδομάδα, γεμάτη χαρές, θετικές εξελίξεις και επίτευξη ερωτικών στόχων!

Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, καριέρα και οικογένεια, είναι πια προτεραιότητα. Επίσης, μακριά από ερωτικές γκάφες! Εσύ του 2ου, επαναφέρεις λάθη του παρελθόντος, σε οικογένεια, δουλειά και αισθηματικά! 3ο δεκαήμερο, θα παρατηρηθεί ψυχρότητα στα ερωτικά σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, έχεις σίγουρα ερωτική τύχη, επίτευξη στόχων, φλερτ, πάθος, συναντήσεις, γνωριμίες και χαρούμενες στιγμές!

Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, πέρα από τα οικογενειακά και επαγγελματικά προβλήματα, θα υπάρξει και αρκετή γκρίνια στον έρωτα! Μακριά από το ερωτικό σου παρελθόν!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Για το 2ο δεκαήμερο, νέα σχέση οι ελεύθεροι και αναζωπύρωση σχέσης, όπως και λύσεις, οι δεσμευμένοι!

Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, επικεντρώνεσαι στα  οικονομικά σου, αυτήν την εβδομάδα!3ο δεκαήμερο, ψυχρότητα θα έρθει στις ερωτικές σου επικοινωνίες!

AΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, πολλές θα είναι οι ευκαιρίες, για να πετύχεις πολλά, στην συντροφική ζωή! Εσύ μάλιστα του 2ου, κάνεις θετικές αλλαγές στην εμφάνιση σου!

Τα «ΜΗ»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, όχι σε έπαρση, απαιτητικότητα και γκρίνια! Εσύ του 3ου, επικεντρώνεσαι στα οικονομικά σου προβλήματα, αυτήν την εβδομάδα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 2ο δεκαήμερο, είσαι σαφώς ο πιο τυχερός στον έρωτα αυτήν την εβδομάδα! Κατακτήσεις, επιτυχίες, θαυμαστές, καλοπέραση, φλερτ, ρομαντισμός και πάθος!

Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, θέματα εργασιακά και πρακτικά, μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου! 3ο δεκαήμερο, οι δυσκολίες συνεχίζονται στον έρωτα, αλλά χωρίς σοβαρές συνέπειες.

ΙΧΘΥΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, απολαμβάνεις φλερτ, κατακτήσεις, θαυμαστές, ρομαντικές και παθιασμένες στιγμές!

Τα «ΜΗ»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, όχι στην έπαρση! Εσύ του 3ου, μείνε μακριά από απαγορευμένα, αλλά και έρωτες ανεκπλήρωτους!

Για περισσότερες προβλέψεις μπες στο oroskopos.gr