Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις από τις 8 έως 14 Αυγούστου 2022
ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις από τις 8 έως 14 Αυγούστου 2022

Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις από τις 8 έως 14 Αυγούστου 2022

Τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, είναι και πάλι στο oroskopos.gr.

ΚΡΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, τύχη ερωτική θα εξυπηρετήσει όλους σου τους σκοπούς σου! 2ο δεκαήμερο, απολαμβάνεις κατακτήσεις, πάθος, καλοπέραση και φλερτ! 3ο δεκαήμερο, έχεις ερωτική εύνοια, χαρές, σταθερότητα και αισθησιασμό!
Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, κάποιες προκλητικές συμπεριφορές από μέρους σου, θα προκαλέσουν προβλήματα στα ερωτικά σου! 3ο δεκαήμερο, όχι στον εγωκεντρισμό, όχι στο ερωτικό παρελθόν, όχι στην ζήλια και όχι στα συναισθηματικά ξεσπάσματα!

ΤΑΥΡΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Χαρά θα πάρεις 1ο και 2ο δεκαήμερο, από έρωτα ανεκπλήρωτο ή παρελθοντικό! 3ο δεκαήμερο, απολαμβάνεις πάθος, εκπλήρωση ονείρων και επιθυμιών και ρομαντισμό!
Τα «ΜΗ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, δεν θα λείψουν οι ισχυρές ρήξεις σε έρωτα, όπως και καριέρα και οικογένεια!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, ετοιμάσου για πολλές ευχάριστες αλλαγές και εκπλήξεις στα ερωτικά σου! 2ο και 3ο δεκαήμερο, απολαμβάνεις ερωτικές επικοινωνίες! Εσύ μάλιστα του 3ου, θα έχεις και χαρά από έρωτα ανεκπλήρωτο!
Τα «ΜΗ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, μακριά από επικοινωνιακές γκάφες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 2ο δεκαήμερο, η πιο σεξουαλική εβδομάδα είναι εδώ! 3ο δεκαήμερο, φλερτ, τύχη, αλλαγές, γνωριμίες, εκπλήξεις και επίτευξη ενός μεγαλεπήβολου ερωτικού σου στόχου!
Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, ασχολείσαι αποκλειστικά με την καριέρα αυτήν την εβδομάδα! 2οκαι 3ο δεκαήμερο, όχι στην τοξικότητα, τις ζήλιες και τα παιχνίδια εξουσίας!

ΛΕΩΝ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Από τους πιο τυχερούς εσύ του 1ου! Τύχη, ερωτικές επικοινωνίες, φλερτ, γνωριμίες και επίτευξη αισθηματικών στόχων!
Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, έρχονται ισχυρές ρήξεις και μεγάλες δυσκολίες! Εσύ του 3ου, να αναμένεις απογοητεύσεις στον έρωτα. Επιπλέον, πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγεις παράνομες σχέσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Πάθος και γοητεία η εβδομάδα σου, 1ο δεκαήμερο! Τύχη, ερωτικές επικοινωνίες, παθιασμένες συναρπαστικές στιγμές και επίτευξη υψηλών ερωτικών στόχων απολαμβάνεις 3ο δεκαήμερο!
Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, μακριά από απαγορευμένους ή παρελθοντικούς έρωτες, διότι θα πληγωθείς!

ΖΥΓΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Νέα σχέση ή βελτίωση της σχέσεις που έχεις ήδη, μπορείς να αναμένεις 1ο δεκαήμερο! 2ο δεκαήμερο, αλλαγές ευχάριστες, πάθος, αλλά και καλοπέραση στην αισθηματική σου ζωή θα έχεις! 3ο δεκαήμερο, ετοιμάσου για την πιο καυτή και παθιασμένη εβδομάδα, κατά την οποία μάλιστα, θα εκπληρώσεις και μία βαθιά, σημαντική επιθυμία!
Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, η προκλητικότητα και η έπαρση, δεν σε ευνοούν στον έρωτα! Εσύ του 3ου, μην παρασύρεσαι σε ζήλιες, ρήξεις, παιχνίδια εξουσίας και τοξικότητα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 2ο δεκαήμερο, απολαμβάνεις ερωτικές επικοινωνίες, αλλά και μία παθιασμένη συντροφική ζωή! Νέα σχέση για τους ελεύθερους και αναζωπύρωση σχέσης για τους δεσμευμένους!
Τα «ΜΗ»: Η δουλειά είναι η προτεραιότητα σου, 1ο δεκαήμερο! 2ο και 3ο δεκαήμερο, μεγάλες δυσκολίες και ισχυρές ρήξεις να αναμένεις σε έρωτα, δουλειά και σπίτι!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Απίστευτη ερωτική τύχη 1ο δεκαήμερο! Κατακτήσεις, θαυμαστές, φλερτ και απόλυτη ικανοποίηση από τα ερωτικά σου! 2ο δεκαήμερο, ερωτικές επικοινωνίες, σου δίνουν χαρά! 3ο δεκαήμερο, πάθος και καλοπέραση στον έρωτα, είναι μέσα στο πρόγραμμα!
Τα «ΜΗ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, όχι στα επικοινωνιακά λάθη! Επίσης εσύ του 3ου, μακριά από τοξικές σχέσεις, ζήλιες και λάθος πάθη!

AΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Λύσεις για παρελθοντικά προβλήματα, αλλά και επανεμφάνιση πρώην, θα έχεις 1ο δεκαήμερο! Πάθος και αισθησιασμός για εσένα του 2ου! 3ο δεκαήμερο, απολαμβάνεις ουσιαστικές κατακτήσεις, πάθος, αλλά και σταθερότητα στην ερωτική ζωή!
Τα «ΜΗ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, όχι σε ζήλια, κτητικότητα και τοξικότητα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Η τύχη είναι στις επικοινωνίες, όσον αφορά τα ερωτικά σου, 1ο δεκαήμερο! 3ο δεκαήμερο, μπορείς να αναμένεις ρομαντισμό με το ταίρι σου ή παθιασμένες επαφές με τον πρώην!
Τα «ΜΗ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, μία δύσκολη εβδομάδα είναι εδώ! Ρήξεις και καταλυτικές αλλαγές, είναι μέσα στο πρόγραμμα!

ΙΧΘΥΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Αισθησιασμός και σταθεροποίηση της ερωτικής σου ζωής, 1ο δεκαήμερο! 3ο δεκαήμερο, παθιασμένες ερωτικές επικοινωνίες, σε βοηθούν να πετύχεις υψηλούς στόχους στην αισθηματική ζωή!
Τα «ΜΗ»:2ο δεκαήμερο, πολλές οι συναισθηματικές μεταπτώσεις και καταπτώσεις! Όχι σε απαγορευμένα, παρελθοντικά, απωθημένα! 3ο δεκαήμερο, περιόρισε την απληστία!

Για περισσότερες προβλέψεις μπείτε στο oroskopos.gr