Ζώδια: Διαφωνίες και αισθηματικά προβλήματα – Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη
ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Διαφωνίες και αισθηματικά προβλήματα – Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Ζώδια: Διαφωνίες και αισθηματικά προβλήματα – Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Από τις 23 ως τις 29 Ιανουαρίου 2023

Όλα όσα προβλέπουν τα άστρα για την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου αναλύει ο Κώστας Λεφάκης στο oroskopos.gr. 

ΚΡΙΟΣ

Αποφύγετε να δημιουργήσετε υποχρεώσεις που θα σας έφερναν αργότερα σε δύσκολη θέση. Επίσης πρέπει να είστε λογικοί και συντηρητικοί στο χειρισμό των οικονομικών σας. Φροντίστε να είστε καίριοι στην αντιμετώπιση των αιφνίδιων γεγονότων που θα θέσουν αυτόν τον τομέα σε κίνδυνο. Υπερασπιστείτε τα κεκτημένα σας, συμπαρασταθείτε σε ανθρώπους που περνούν δύσκολα και επενδύστε σε άρρηκτες σχέσεις για το μέλλον. Η επιστροφή του Ουρανού σε ορθή πορεία στον Ταύρο ευνοεί οικονομικές επιδιώξεις και διευθετήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν εξακολουθήσετε τη γνωστή τακτική είναι σίγουρο πως θα χάσετε ή το … τραίνο ή το κουράγιο σας. Αν γίνετε περισσότερο αισιόδοξοι και αντικειμενικοί θα παραδεχτείτε πως σιγά – σιγά όλα βελτιώνονται ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα. Αν κάνετε τον κόπο να εκφράσετε τα αισθήματα σας σίγουρα θα κερδίσετε στην αγάπη. Ο Ουρανός επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας και ενισχύει τα μακρόπνοα σχέδιά σας. Κάποιες συνεργασίες χρειάζονται αναπροσαρμογή και κάποιες ευθύνες αναζητούν εκφραστή. Η κοινωνική σας ζωή αποκτά ενδιαφέρον και προκύπτουν νέες δραστηριότητες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσπαθήστε να αναρρώσετε ψυχολογικά και να αγωνιστείτε για μία ουσιαστική βελτίωση λαμβάνοντας υπ όψη ότι τα πράγματα δεν αλλάζουν από την μία μέρα στην άλλη, αλλά θα απαιτηθούν κόποι μηνών. Ευτυχώς οικονομικά όλο και κάτι γίνεται καλύτερο έστω και την τελευταία στιγμή. Ορισμένοι χρειάζεστε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας, πράγμα που θα το καταφέρετε με καλύτερη οργάνωση των καθημερινών σας δραστηριοτήτων. Αυτήν την εβδομάδα θα πιεστείτε σε κάποια πρακτικά θέματα και σε ορισμένες σας συνεργασίες. Αισθηματικά βελτιώνεται η επικοινωνία με τον άνθρωπο που σας αφορά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προβλήματα και διαφωνίες μπορεί να υπάρξουν και στο περιβάλλον της εργασίας σας γι αυτό και θα ήταν σκόπιμο να μην ανακατευτείτε σε παρασκηνιακές ενέργειες ή σχόλια και να μην αμελήσετε τυπικά ή νομικά θέματα. Πάντως επιμεληθείτε οτιδήποτε εκφράζετε δημιουργικά αυτήν την εποχή, που για σας είναι μία εποχή σποράς. Σκεφτείτε λίγο πιο σοβαρά την ανάγκη να αναθεωρήσετε τις δεσμεύσεις που έχετε αναλάβει απέναντι σε ανεύθυνους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, αλλά αποφύγετε να διαμαρτυρηθείτε όταν διακυβεύονται τα συμφέροντά σας στην εργασία, ή στα οικονομικά.

ΛΕΩΝ

Συνειδητοποιήστε την ελευθερία σας και εντοπίστε σωστά αυτά που αναζητάτε από τους ανθρώπους και τη ζωή πριν αποφασίσετε ότι τα βρήκατε. Μην βιαστείτε να κάνετε αισθηματικές επενδύσεις. Δεχτείτε τα αιτήματα των δικών σας ανθρώπων και μην πιέσετε καταστάσεις. Είναι εύκολο να παρεξηγηθούν οι προθέσεις σας αυτήν την εβδομάδα γι αυτό χρειάζεται προσοχή σε αυτά που λέτε και κάνετε. Κάποιοι θα κλείσετε οριστικά ένα κεφάλαιο ταλαιπωρίας σχετικά με την αξία ενός ανθρώπου ή μιας σχέσης. Τα οικονομικά σας είναι σταθερά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να εφησυχάσετε. Σχέσεις με το εξωτερικό ανακάμπτουν και ίσως σκεφτείτε την πιθανότητα μιας σύντομης μετακίνησης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νοιώθετε έντονη τη μοναξιά σας και την ανικανότητα των άλλων να σας βοηθήσουν έστω και στα μικρά καθημερινά προβλήματα που μεγαλοποιούνται από την ένταση των ψυχολογικών. Μην παίρνετε αποφάσεις, μην είστε σπασμωδικοί και ανυπόμονοι. Προσοχή στην υγεία σας. Αποφύγετε διαφωνίες και μην κάνετε σχόλια που θα διαστρεβλωθούν. Αναζητήστε ανθρώπους που σας καταλαβαίνουν και μπορείτε να συνεννοηθείτε. Αναβάλετε για αργότερα αποφάσεις ρήξης με το επαγγελματικό σας περιβάλλον και αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν όπως ορίζει η νομοτέλειά τους. Αλλαγές στην αισθηματική ζωή των ελεύθερων προβάλουν έντονα σαν ενδεχόμενο.

ΖΥΓΟΣ

Πριν αρχίσετε την πολλή σκέψη, τακτοποιήστε πρακτικά ζητήματα όπως τα οικονομικά σας και οργανώστε καλά τα επαγγελματικά σας. Αυτό είναι η βάση για οτιδήποτε άλλο. Και όλοι πια ξέρουμε ότι αυτό το άλλο είναι τα αισθηματικά, τα οποία θα σας δώσουν χαρές αλλά και αιφνίδιες ταραχές! Αποφύγετε εντάσεις στην οικογένεια, φανείτε διπλωμάτες στις σχέσεις που βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού και μην υποτιμάτε κάποιους δυνατούς αντιπάλους, όση υποστήριξη και αν έχετε εξασφαλίσει από το σύστημα που υπηρετείτε επαγγελματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχουν μείνει δίπλα σας σχεδόν μόνο οι ευχάριστοι και οι υπάκουοι, που δεν είναι πάντα οι σωστοί. Έτσι ξέρετε πως δεν μπορείτε να περιμένετε ουσιαστική ψυχολογική βοήθεια από κανέναν και – πρέπει να παραδεχτείτε – πως την έχετε πολλή ανάγκη. Επιμεληθείτε καλύτερα τις πρακτικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις, συνταχθείτε με εκείνους που είναι αποτελεσματικοί και μην αποφεύγετε κάποιες δυσκολίες που το αποτέλεσμά τους προβλέπεται ευεργετικό. Ό, τι είναι ζήτημα χρόνου να διευθετηθεί, χρειάζεται και τη δική σας έξυπνη συμμετοχή και συμπεριφορά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φανείτε συνετοί στα οικονομικά. Φροντίστε την υγεία σας ή την υγεία κάποιου δικού σας ανθρώπου. Αποφύγετε τις παρεξηγήσεις και θα έρθουν καλύτερες μέρες. Στο μεταξύ μην κλείνεστε στο σπίτι και επεκτείνετε την κοινωνική σας δραστηριότητα. Προκαλέστε το πεπρωμένο σας μέσα από θαρραλέες πρωτοβουλίες. Η επιστροφή του Ουρανού σε ορθή πορεία επιδρά θετικά στον ψυχισμό σας, επαναφέρει στο προσκήνιο τα μεγάλα σας σχέδια και σας κάνει πιο αισιόδοξους σε όλους τους τομείς που σας ενδιαφέρουν. Φροντίστε να μην είστε αφηρημένοι όταν χειρίζεστε μηχανήματα, από τα πιο απλά και καθημερινά, όσο και τα πιο πολύπλοκα και δύσκολα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχετε επηρεαστεί από τις εξελίξεις των τελευταίων ετών και έχετε αλλάξει τακτική. Οι αλλαγές σας σφράγισαν και έχετε επεξεργαστεί τις κατάλληλες λύσεις που είναι μέσα σας και θα βγουν – θέλετε δεν θέλετε – και πολύ πιο γρήγορα από ότι είχατε υπολογίσει. Θυμηθείτε ότι κανείς δεν πέφτει σε «παγίδες» αν κατά βάθος δεν το επιζητεί. Προνοήστε για το εγγύς οικονομικό σας μέλλον, προφυλάξτε την υγεία σας από περιττές ιώσεις και περιπέτειες και διατηρήστε τη φόρμα σας σε καλή κατάσταση. Αποφύγετε αισθηματικές περιπέτειες που ξέρετε εκ των προτέρων ότι δεν σας ταιριάζουν, ή ότι είναι αναπόφευκτο να καταλήξουν σε αδιέξοδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας έχετε την ευκαιρία να λύσετε τα αιώνια αισθηματικά σας ζητήματα ή να παραδεχτείτε πως σας αρέσουν για να ηρεμήσετε τόσο εσείς, όσο και οι άλλοι. Επιλογές όπως ο γάμος ή το διαζύγιο δεν πρέπει να σας τρομάζουν. Καμία σχέση δεν ευδοκιμεί χωρίς κάτι τέτοιες… λύσεις. Αποφύγετε δυσάρεστους ή ηχηρούς ανθρώπους, που ενδιαφέρονται αποκλειστικά για την εικόνα τους ή για το περιεχόμενο του πορτοφολιού τους. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας εκεί που δυσκολεύεστε να πάρετε αποφάσεις, αλλά μην διακινδυνεύετε τίποτα που σχετίζεται με την πρακτική σας ασφάλεια.

ΙΧΘΥΕΣ

Παρά την ένταση και το άγχος σας η υγεία σας είναι καλή και θα νοιώθετε ακόμη καλύτερα όταν πάψετε να σκέπτεστε τα αισθηματικά σας που ομολογουμένως δεν είναι ικανοποιητικά. Θα ήταν μάλιστα καλό να βρείτε την δύναμη να μείνετε για λίγο εντελώς μόνοι σας και στο περιθώριο των όσων συμβαίνουν γύρω σας και δεν σας αφορούν. Βάλτε νέους επαγγελματικούς στόχους, ακολουθήστε πιο έξυπνη τακτική στις επιδιώξεις σας, όποιες και αν είναι αυτές και, αν δείτε ότι δεν σας βγαίνει, τότε αλλάξτε και πάλι τον τρόπο που προσπαθείτε να φέρετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Για περισσότερες προβλέψεις μπείτε στο oroskopos.gr