Ζωή Κρονάκη: «Στα 40+ μπορεί να θεωρούμαι για κάποιους “ξοφλημένο άλογο”»
Πρωινές εκπομπές

Ζωή Κρονάκη: «Στα 40+ μπορεί να θεωρούμαι για κάποιους “ξοφλημένο άλογο”»

Ζωή Κρονάκη: «Στα 40+ μπορεί να θεωρούμαι για κάποιους “ξοφλημένο άλογο”»

Όσα είπε για το περιστατικό βίας εν ώρα δουλειάς, για την ανησυχία για τη 12χρονη κόρη της αλλά και τον ηλικιακό ρατσισμό

Στο «Πρωινό μας» μίλησε η Ζωή Κρονάκη  και αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό βίας που έχει ζήσει στη δουλειά της.

«Στις Μαμά-δες είχε συμβεί ένα περίεργο περιστατικό και μάλιστα μπήκα στη λογική να σκεφτώ αν πρέπει να μιλήσω ή να προτιμήσω  τη σιωπή. Νομίζω ότι πρέπει να μιλήσω.

Κάποια στιγμή πήγαμε σε έναν χώρο να μιλήσουμε. Ο άνθρωπος που είχε αυτόν τον χώρο, ενώ ήταν γνώστης του τι θα γίνει στον χώρο για κάποιον λόγο άρχισα να ακούω βωμολοχίες, μας έδιωξε, άρχισε να κλωτσάει κάμερες. Άρχισα να κλαίω. Φύγαμε τελικά, εκδιωχθήκαμε και εκ των υστέρων προτίμησα τη σιωπή από τον φόβο. Υπήρχαν άνθρωποι εκεί, οικογένειες, δεν ήξερα μέχρι πού μπορεί να φτάσει αυτός ο άνθρωπος.

Έχω ένα κοριτσάκι 12 ανεπτυγμένο, μοιάζει για 15 και έχω μπει σε μία λογική κάθε χαμόγελο κάθε βλέμμα να το επεξεργάζομαι. Τώρα αυτός γιατί το κοίταξε έτσι; Είναι τρελό!

Θέλω να θίξω τον ηλικιακό ρατσισμό γιατί στα 40+ μπορεί να θεωρούμαι για κάποιους “ξοφλημένο άλογο”, στην Ελλάδα σκοτώνουν τα άλογα πριν γεράσουν. Δεν πρέπει να αποκλείουμε από την ηλικία τους και μόνο δημοσιογράφους, ηθοποιούς, παρουσιαστές από δουλειές και πόστα