Ζόζεφιν: «Δεν υπήρχε έρωτας με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο»
Νέα

Ζόζεφιν: «Δεν υπήρχε έρωτας με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο»

Ζόζεφιν: «Δεν υπήρχε έρωτας με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο»

Το τηλεοπτικό ζευγάρι του J2US δεν είχε καλή σχέση στο ξεκίνημα του σόου του Νίκου Κοκλώνη

Από… «εχθροί» έγιναν φίλοι και τελικά νικητές του J2US, η Ζόζεφιν με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο, με την τραγουδίστρια να ξεκαθαρίζει ότι ποτέ δεν υπήρχε κάτι ερωτικό ανάμεσά του.

«Με έπιασε κρίση μέσα στο σπίτι μου και είπα το ναι κατευθείαν στο Just, το τραγούδι είναι η ζωή μου και δεν μπορούσα άλλο να κάθομαι. Δουλεύω πάρα πολύ σκληρά και ήθελα ο παρτενέρ μου να δουλεύει κι αυτός» είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The2NightShow και συνέχισε:

«Δεν υπήρχε έρωτας μεταξύ εμένα και του Νάσου Παπαργυρόπουλου. Ήταν μέχρι να γνωριστούμε, έπρεπε να έχουμε κοινό στόχο, τη νίκη».

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο να πάρει μέρος στη Eurovision:  «Μακάρι να πάω στη Eurovision. Κάνω πολύ δουλειά, πολύ φωνητική και νομίζω σε 1-2 χρόνια θα είμαι έτοιμη να πάνω», είπε.

Η Ζόζεφιν είναι πολύ φίλη με την Κόνι Μεταξά: «Είμαστε ακομπλεξάριστες και οι δύο, δεν έχουμε ζήλεια μεταξύ μας. Εγώ ανταγωνίζομαι μόνο τον εαυτό μου. Γι αυτό με γουστάρουν πολύ οι γυναίκες, περισσότερο από τους άντρες».

https://streamable.com/yaebsa

Ο τελευταίος λόγος που τσακώθηκε με την Κόνι ήταν οι συμβουλές που τις έδινε όσο ήταν στο Just. «Της είχα πει να προσέχει πώς θα βγει, γιατί μπορεί να τσαλακωθεί όλο αυτό. Τη συμβούλευα αλλά όταν ξεκινάει και η πίεση του παιχνιδιού δεν μπορείς να ακούς πολλά. Τώρα το κατάλαβε κι εκείνη γιατί μου έκανε τα ίδια».

https://streamable.com/jwhq4p