Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Είναι ντροπή αυτό που έκανε ο Γιώργος Λιάνης»
Πρωινές εκπομπές

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Είναι ντροπή αυτό που έκανε ο Γιώργος Λιάνης»

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Είναι ντροπή αυτό που έκανε ο Γιώργος Λιάνης»

Σκληρές δηλώσεις και από την Έφη Πίκουλα

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιάνη για τη σύντομη ερωτική σχέση που είχε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη προκάλεσαν σάλο, με τον γιο της αείμνηστης ηθοποιού να κινείται δικαστικά.

Το γεγονός σχολίασαν άνθρωποι που ήταν κοντά στην μεγάλη πρωταγωνίστρια και εξέφρασαν την μεγάλη δυσαρέσκειά τους στα λεγόμενα του δημοσιογράφου.

Η Έφη Πίκουλα είπε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι»: «Είναι ντροπή να εκμεταλλεύονται το όνομα της γιατί ”πουλάει”, χρησιμοποιούν σεξιστικά και ανόητα σχόλια που την προσβάλλουν. Είναι απαράδεκτο όποιος το κάνει αυτό, ή Λιάνης λέγεται ή δεν ξέρω κι εγώ, όταν λες κάτι επί προσωπικού γίνεσαι γελοίος. Τι θα βγάλει τον ανδρισμό του, ότι είναι ωραίος εραστής; Τι θέλει να πλασάρει ο κύριος αυτός; Ο άνθρωπος ξεμωραίνεται όταν μεγαλώνει».

Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου δήλωσε: «Δεν είδα τόσα χρόνια που είμαστε μαζί ούτε ένα λεπτό να κάνει δήθεν μία τέτοια κίνηση. Η Αλίκη για εμένα ήταν το πιο ηθικό πλάσμα, ήταν άμεμπτη. Δεν έδωσε δικαίωμα σε κανένα».

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη πήρε θέση επί του θέματος λέγοντας: «Δεν έκανε καλά ο Λιάνης ύστερα από τόσα χρόνια να αποκαλύψει αυτό το πράγμα, είναι ντροπή. Σωστή η απόφαση του Γιάννη Παπαμιχαήλ να κινηθεί εναντίον του Γιώργου Λιάνη. Την αγαπούσα πολύ την Αλίκη, είναι ντροπή μετά από τόσα χρόνια που ”έφυγε” να λέγονται αυτά τα πράγματα».