Mission Impossible 7: Έτσι γυρίζονται οι επικίνδυνες σκηνές με αυτοκίνητα
Κόσμος

Mission Impossible 7: Έτσι γυρίζονται οι επικίνδυνες σκηνές με αυτοκίνητα

Mission Impossible 7: Έτσι γυρίζονται οι επικίνδυνες σκηνές με αυτοκίνητα

Τα εντυπωσιακά πλάνα από τα γυρίσματα του Tom Cruise στη Ρώμη

Μπορεί οι καθυστερήσεις στα γυρίσματα να είναι πολλές όμως σε κάθε περίπτωση αυτά είναι θεαματικά όταν μιλάμε για τις «Επικίνδυνες αποστολές» και τον Tom Cruise.

Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε πλάνα από το Mission Impossible 7 που ολοκληρώνει τα γυρίσματά του στη Ρώμη μετά από αρκετό διάστημα παύσης λόγω κορονοϊού.

Ο 58χρονος Cruise ξαναμπήκε στο σετ με την 38χρονη συμπρωταγωνίστριά του, Hayley Atwell, και γύρισαν σκηνές σε ένα vintage κίτρινο «πεντακοσαράκι» της Fiat που έγινε αγνώριστο εξαιτίας των παρεμβάσεων για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

Ο ηθοποιός ξαναγίνεται Ethan Hunt για 7η φορά στην καριέρα του μόνο που αυτή τη φορά η μάσκα και μάλιστα διπλή ήταν το αξεσουάρ που δεν έλειπε μεταξύ των σκηνών ως απαραίτητο μέτρο προστασίας.

Τον Οκτώβριο 12 άτομα από την παραγωγή της ταινίας διαγνώστηκαν θετικά στον κορονοϊό με αποτέλεσμα πάλι να σταματήσουν τα γυρίσματα.

Το πρώτο κύμα της πανδημίας  στην Ιταλία επίσης ανάγκασε την παραγωγή να σταματήσει τα γυρίσματα.

Τα εντυπωσιακά πλάνα και ο οδηγός κασκαντέρ

Όπως είναι φυσικό όταν μιλάμε για ταινίες δράσης πάντα το ενδιαφέρον στρέφεται στο πώς γυρίζονται όλες αυτές οι θεαματικές σκηνές, ειδικά όσες περιλαμβάνουν επικίνδυνα κυνηγητά σε δρόμους.

Τα πλάνα από την πλατεία Fori Imperiali  είναι αν μη τι άλλο μοναδικά, καθώς το μπροστινό μέρος του μικρού Fiat καταλαμβάνει μια ειδική κατασκευή στην οποία κάθεται κασκαντέρ ο οποίος πρακτικά είναι αυτός που οδηγεί το αυτοκίνητο για να γίνει το γύρισμα.

Φωτογραφίες: Mega Agency