Celebrity Travel: Στο Χονγκ Κονγκ με τους “Έλα Χαμογέλα”
Backstage

Celebrity Travel: Στο Χονγκ Κονγκ με τους “Έλα Χαμογέλα”

Celebrity Travel: Στο Χονγκ Κονγκ με τους “Έλα Χαμογέλα”

Ο Mr Travel Νίκος Κοκλώνης ταξιδεύει με την παρέα του «Έλα  Χαμόγελα» αυτήν την Κυριακή στις 17:50 στο λαμπερό  Χονγκ Κονγκ, μια πόλη που συνδυάζει με ένα ξεχωριστό τρόπο τη γοητεία της Ανατολής και τους έντονους ρυθμούς της Δύσης.

Τι αποκαλύψεις έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου;

Σε αυτήν την πολύβουη πόλη, η Σίσσυ Χρηστίδου αποκαλύπτει γιατί δεν ήθελε τον Κωνσταντίνο Βασάλο στην εκπομπή.

Επίσης αναφέρθηκε στο πολυσυζητημένο θέμα με τα κιλά της και τον Δημήτρη Παπανώτα αποκαλύπτοντας τι είπε με την Σταματίνα Τσιμτσιλή αλλά και πώς αντέδρασε ο σύζυγός της, Θοδωρής Μαραντίνης.

Δεν θα πιστεύετε ποιος ζηλεύει περισσότερο ποιον από τους δυο τους αλλά και τι απάντησε η Σίσσυ για το αν σκέφτηκε ποτέ να φύγει από το σπίτι τους.

Η συνεργάτιδά της στην εκπομπή, Ελένη Βουλγαράκη μας μιλάει για την σχέση της με τη Σίσσυ, πως έγινε η «περίεργη και επεισοδιακή» πρώτη τους γνωριμία, με ποιο τρόπο έγινε μέλος του «Έλα χαμόγελα» και για το αν είναι ερωτευμένη αυτή την περίοδο.

Ένα ξεχωριστό Celebrity Travel με μια μεγάλη παρέα, γεμάτη ζωντάνια και πολύ γέλιο!

Θα επισκεφθούν το τεράστιο πάρκο θαλάσσιων θηλαστικών Ocean Park, θα κάνουν μια ρομαντική βόλτα με το καραβάκι στο υπέροχο λιμάνι της πόλης,, θα περπατήσουν στο κέντρο του με τις ποικίλες παραδοσιακές ασιατικές αγορές,  τα  καταστήματα ρούχων, ηλεκτρονικών, τα αμέτρητα εστιατόρια και τα μοναδικά κτίρια.

Θα κάνουν μια μικρή εκδρομή στο νησί Λαντάου για να δουν τον πιο εντυπωσιακό  υπαίθριο Βούδα στον κόσμο και θα απολαύσουν τη μαγική θέα της πόλης από τον ακαταμάχητο πόλο έλξης των τουριστών, λόγω της συγκλονιστικής θεάς  το λόφο Victoria Peak!

Δείτε το τρέιλερ:

https://www.facebook.com/CelebrityTravelGR/videos/418165712322268/