Celebrity Travel: To τανγκό του Νίκου Κοκλώνη και της Μαρίνας Πατούλη
Backstage

Celebrity Travel: To τανγκό του Νίκου Κοκλώνη και της Μαρίνας Πατούλη

Celebrity Travel: To τανγκό του Νίκου Κοκλώνη και της Μαρίνας Πατούλη

Στο πολύχρωμο Μπουένος Άιρες συνεχίζουν την περιήγησή τους 0 Νίκος Κοκλώνης και η Μαρίνα Πατούλη στο δεύτερο επεισόδιο του Celebrity Travel που θα προβληθεί την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου από το Open, στη 1.00 μετά τα μεσάνυχτα.

O Mr Travel παρέα με την κυρία Πατούλη ανακαλύπτουν τα σοκάκια της πολύχρωμης Μπόκα, βαδίζουν στα βήματα του τανγκό και του πάθους των πορτένιος στον πεζόδρομο Καμινίτο.

Περνούν από το Λα Μπομπονέρα, όπως είναι γνωστό το στάδιο Alberto J. Armando, ένας από τους σημαντικότερους ποδοσφαιρικούς “καθεδρικούς”, μπλέκονται με τους ντόπιους στον δρόμο και ακούνε τις ιστορίες τους.

Κι από το παλιό λιμάνι των μεταναστών θα βρεθούν αμέσως μετά στο νέο λιμάνι με τους θεαματικούς ουρανοξύστες. Η πιο ακριβή περιοχή του Μπουένος Άιρες μονοπωλεί το ενδιαφέρον ντόπιων και τουριστών για ρομαντικές βόλτες δίπλα στο ποτάμι και τη “Γέφυρα των γυναικών”, σήμα κατατεθέν της περιοχής και το μοναδικό έργο του Σαντιάγκο Καλατράβα στη Λατινική Αμερική.

Ο Νίκος και η Μαρίνα θυμούνται ιστορίες από το παρελθόν στην πιο παλιά γειτονιά της πόλης, το Σαν Τέλμο, επισκέπτονται την πιο αριστοκρατική συνοικία του Μπουένος Άιρες, την Ρεκολέτα –με το πιο όμορφο βιβλιοπωλείο του κόσμου για το 2019, το El Ateneo Grand Splendid.

Η Εβίτα Περόν, ο Μαραντόνα και το τανγκό

Εκεί μαθαίνουν ιστορίες για τρεις προσωπικότητες που πρωταγωνιστούν σε κάθε γωνιά της πόλης,  την θρυλική Πρώτη Κυρία της Αργεντινής Εβίτα Περόν, τον διάσημο τραγουδιστή του τάνγκο Κάρλος Γαρδέλ, αλλά και τον σούπερ σταρ του διεθνούς ποδοσφαίρου, τον ανατρεπτικό Ντιέγκο Μαραντόνα.

Όταν δύο εκρηκτικές προσωπικότητες όπως ο Νίκος και η Μαρίνα συναντιούνται τίποτε δεν μπορεί να είναι αναμενόμενο και απλό.

Θα το διαπιστώσετε τη στιγμή που ο δάσκαλος τανγκό σηκώνει ψηλά τα χέρια και… αποχωρεί.

Στη συνέχεια έρχονται νέες αποκαλύψεις.

Η Μαρίνα Πατούλη, με εξομολογητική διάθεση, μοιράζεται με τον Νίκο ιστορίες και περιστατικά που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη ζωή της, αλλά και τα επόμενα σχέδιά της.

Δείτε το τρέιλερ της εκπομπής:

https://www.facebook.com/CelebrityTravelGR/videos/452610208731086/