Μαρίνα Πατούλη: “Δε μου αρέσει ο τίτλος ‘η κυρία του κυρίου'”
Best of

Μαρίνα Πατούλη: “Δε μου αρέσει ο τίτλος ‘η κυρία του κυρίου'”

Μαρίνα Πατούλη: “Δε μου αρέσει ο τίτλος ‘η κυρία του κυρίου'”

Η Μαρίνα Πατούλη κάθισε απέναντι από τον Νίκο Κοκλώνη σε μία σπάνια συνέντευξη για το Celebrity Travel και μάλιστα στην Αργεντινή.

Η συζήτηση ξεκίνησε από την εμφάνιση της κυρίας Πατούλη.

“Στο θέμα της αισθητικής μου αρέσουν οι μικρές αλλαγές. Είμαι ένας άνθρωπος συντηρητικός παρότι δεν φαίνεται από το ντύσιμό μου απόλυτα, όμως στις απόψεις μου είμαι σταθερή. Μολαταύτα μου αρέσει η γυναίκα να είναι γοητευτική. Ανάλογα με τις συνθήκες προσαρμόζω και την εμφάνιση”.

“Ο πιο δύσκολος ρόλος είναι της μητέρας” ομολόγησε καθώς ο γιος της βρίσκεται στην εφηβεία και έχει μία… μόνιμη αντίδραση.

“Εγώ είμαι μια κατηγορία μόνη μου, ο στυλίστας είμαι εγώ και παρότι έχω κατακριθεί σκληρά, δεν πτοούμαι. Πρέπει κανείς να νιώθει όμορφα με τον εαυτό του. Τι να μου πει εμένα ο στυλίστας και ο κάθε στυλίστας αν δεν είμαι η Μαρίνα; Θέλω να είμαι αυθεντική, ειλικρινής, πηγαία. Σε όλους να αρέσω αποκλείεται. Κάνω τις επιλογές μου και είμαι έτοιμη να δεχτώ και την αρνητική κριτική και να χαρώ με την πολύ θετική κριτική”.

Τι απαντά για το χρυσό σαλόνι και τη σάτιρα που δέχτηκε;

“Με ενόχλησε σε επίπεδο του bullying που έγινε στο γιο μου στο σχολείο και ενοχλήθηκε ο μικρός και σε επίπεδου που έθιξαν κάποια πολύ ευαίσθητα σημεία, οικογένεια, την πεθερά μου που νομίζω ότι εκεί πρέπει να υπάρχουν όρια που δεν πρέπει να παραβιάζονται”.

Η κυρία Πατούλη όμως άφησε αιχμή και για τη διακωμώδησή της από τους Ράδιο Αρβύλα.

“Σε μερικά σημεία γέλασα πάρα πολύ. Κάποια άλλα σημεία όμως τα οποία ήταν σεξιστικά όπως με την κρεβατοκάμαρα και τη Φιλαρμονική να παίζει όταν εγώ είμαι εκπαιδευτικός και την άλλη μέρα πρέπει να μπω στην τάξη είναι δύσκολο. Όμως εκεί είδα και την αγάπη των παιδιών που ήταν αποσβολωμένα και σε όσα τμήματα μπήκα με ρωτούσαν τι είναι αυτά που γράφονται…. Αυτό με θωράκισε”.

“Σε κάποιους αρέσει το μαύρο, εμένα το χρυσό” συμπλήρωσε.

Η κυρία Πατούλη μίλησε και για το θέμα με την υποψηφιότητά της στο Μαρούσι.

“Δεν πληγώθηκα, δεν με πείραξε. Με ένα σύστημα απλής αναλογικής και δήμαρχος να μην κατάφερνα να εκλεγώ θα μου έδινε τη δύναμη να συνεχίσω το έργο του άντρα μου”.

“Η γυναίκα μπορεί να κινήσει έναν ολόκληρο κόσμο”, είπε χαρακτηριστικά και δήλωσε ότι θαυμάζει τον σύζυγό της διαφορετικά δεν θα μπορούσε να είναι μαζί του.

“Υπήρξε και είναι ο μέντοράς μου. Βέβαια υπάρχουν και σημεία αντίθεσης” ομολόγησε.

“Η Μαρίνα Πατούλη δεν περιορίζεται στον ρόλο της συζύγου και πραγματικά με στεναχωρεί όταν ή αν με θεωρούν η κυρία του κυρίου. Ο καθένας έχει τη δική του διαδρομή, είμαστε συνοδοιπόροι στη ζωή αλλά δεν μου αρέσει αυτός ο τίτλος” ήταν από τις χαρακτηριστικές της ρήσεις.

Αναφέρθηκε όμως και στο πόσο δύσκολο είναι για μια γυναίκα να είναι στην πολιτική, έναν κατεξοχήν ανδροκρατούμενο χώρο.