Έλενα Ασημακοπούλου: Οι δυσκολίες στο γάμο και οι αποτυχημένες εγκυμοσύνες της
J2US

Έλενα Ασημακοπούλου: Οι δυσκολίες στο γάμο και οι αποτυχημένες εγκυμοσύνες της

Έλενα Ασημακοπούλου: Οι δυσκολίες στο γάμο και οι αποτυχημένες εγκυμοσύνες της

Ένα αγαπημένο και δημοφιλές ζευγάρι, την Έλενα Ασημακοπούλου και τον Μπρούνο Τσιρίλο φιλοξένησε στο πρόσφατο επεισόδιό του το Celebrity Travel και ο Νίκος Κοκλώνης. Το ζευγάρι ξεναγήθηκε στην πανέμορφη και ιστορική πόλη της Αγίας Πετρούπολης, ενώ μίλησε για το γάμο τους, τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν σε αυτόν και τη σχέση τους με τη δημοσιότητα.

“Δεν είμαστε πολύ του να βγαίνουμε, να φωτογραφιζόμαστε. Εκεί που πρέπει και όσο πρέπει”, είπε η Έλενα Ασημακοπούλου για τη σχέση του ζευγαριού με τη δημοσιότητα. “Το κάνουμε κυρίως για τη μικρή”, είπε η Έλενα, τονίζοντας ότι θέλει να προστατέψει την ιδιωτικότητα της κόρης τους.

Η Έλενα, ο Μπρούνο και η πολυτάραχη σχέση τους

Η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο γνωρίστηκαν στη Μύκονο ένα Πάσχα όπου και οι δύο είχαν πάει πρώτη φορά με τις παρέες τους. “Ήμασταν στον Επιτάφιο και τον βλέπω να περνάει και κάτι μου έκανε”, είπε η Έλενα για τη στιγμή που πρωτοείδε τον σύζυγό της. “Ήταν διαφορετικός. Εντυπωσιάστηκα από την αρχή”. “Πιστεύω ότι η σχέση μας είναι καρμική και το λέω από την αρχή”, είπε η Έλενα.

Σε ερώτηση του Νίκου αν η σχέση τους εξελίχθηκε γρήγορα, το λόγο πήρε ο Μπρούνο: “Εγώ χρειάστηκα λίγο παραπάνω χρόνο. 7-8 μήνες”, είπε. “Προερχόμουν από μία πολύ κακή σχέση κι έτσι χρειαζόμουν χρόνο για να είμαι σίγουρος για την επόμενη”, είπε. “Ήταν δύσκολο να αντιμετωπίσω όλο αυτό με τον Μπρούνο διότι με το που γνωριστήκαμε έφυγε”, είπε η Έλενα

“Όταν έφυγα από την Ελλάδα πήρα μαζί μου ένα περιοδικό που είχε δώσει συνέντευξη η Έλενα και κοιτούσα κάθε μέρα τις φωτογραφίες”, είπε ο Μπρούνο για το πώς ένιωθε για τη σύζυγό του. Εκείνος έκανε το πρώτο βήμα για να εξελιχθεί πια η σχέση τους: “Πήρα την Έλενα και της είπα θέλω να έρθεις στην Ισπανία να σε δω. Και από τότε είμαστε μαζί”.

Ταξίδι στην Αγία Πετρούπολη

Ταξίδι στην Αγία Πετρούπολη

Οι προτάσεις γάμου και τα εμπόδια!

Μπρούνο και Έλενα παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο μόλις φέτος το καλοκαίρι, ενώ μετρούν πολλά χρόνια σχέσης και έχουν ήδη ένα 8χρονο παιδί. Ο λόγος; Πολλές ατυχίες. “Ήταν το όνειρό μας”, είπε ο Μπρούνο.”Στο παρελθόν σχεδιάζαμε το γάμο μας και πέθανε ο πατέρας μου οπότε είπαμε δεν θα το προχωρήσουμε, αλλά θέλαμε να ζήσουμε αυτή την όμορφη μέρα” εξηγεί για τα εμπόδια να τελέσουν το γάμο τους.

“Κάθε χρονιά όλο κάτι συνέβαινε. Είμαι και προληπτική”, πρόσθεσε η Έλενα. “Ειδικά μετά το χαμό του μπαμπά του και όλα όσα συνέβαιναν αυτά τα χρόνια, ήμουν τόσο αρνητική που δεν ήθελα με τίποτα να παντρευτούμε”.

Οι σχέσεις της Έλενας με τη Ναπολιτάνα πεθερά

Η συζήτηση έφτασε και στη Ναπολιτάνα πεθερά της Έλενας. Όταν ο Νίκος αναφέρθηκε στο γεγονός ότι είχε ακούσει πως στην αρχή δεν την ήθελε η πεθερά της, η Έλενα γέλασε: “Νομίζω ότι τελικά καμία μαμά δεν θέλει κάποια κοπέλα δίπλα στο αγόρι της”, είπε χαριτολογώντας. “Η μαμά μου είναι λίγο παλιάς κοπής”, εξήγησε ο Μπρούνο: “Έχει άποψη για όλους αλλά δεν επηρεάζει τη δική μου”.

Το ζευγάρι αποκάλυψε ότι η Έλενα άρχισε να μαθαίνει Ιταλικά και για να μπορέσει να επικοινωνεί με την οικογένεια του συζύγου της.

Όσον αφορά στη ζήλια η Έλενα αποκάλυψε ότι δεν ζηλεύει, ενώ ο Μπρούνο παραδέχτηκε ότι είναι ζηλιάρης αλλά  “τώρα είμαι λίγο καλύτερα. Στην αρχή ήμουν υπερβολικός. Αν κάποιος κοιτούσε την Έλενα μου ανέβαινε το αίμα στο κεφάλι”.

Τρεις αποβολές που κόστισαν και η κρίση στο γάμο τους

Η Έλενα αναφέρθηκε και στις τρεις αποτυχημένες εγκυμοσύνες της, που όπως είναι φυσικό της κόστισαν πάρα πολύ συναισθηματικά. “Περάσαμε πολύ δύσκολα και οι δύο. Σε δύο περιπτώσεις χρειάστηκε να μπω και στο χειρουργείο”, είπε. “Όταν το περνάει αυτό μια γυναίκα, την τρίτη φορά απογοητεύεσαι εντελώς. Οπότε τώρα λέω αν είναι να συμβεί, θα συμβεί”.

Όσο για το αν πέρασαν κάποια κρίση στο γάμο τους, η Έλενα αποκάλυψε ότι πέρασε δύσκολα αφότου γέννησε. “Ήταν μέρες όταν ήταν έγκυος, που δεν μπορούσα να την ελέγξω. Ήταν τρελή!”, είπε ο Μπρούνο για την εγκυμοσύνη της Έλενας.